• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim?

pinkkd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
68
-10
36
32
Arkadaşlar merhaba eşimle 25 temmuzdaki ilişkimden sonra bugün adetime 5-4 gün kala erken gebelik testi yaptım predector. Çook silik 2 .çizgi çıktı. Bu testin güvenirliği nedir.

Eklentiler

• B7111FCF-6447-4511-A4E1-39C93CF6D8E5.jpeg
    B7111FCF-6447-4511-A4E1-39C93CF6D8E5.jpeg
    38,2 KB · Görüntüleme: 197
Arkadaşlar merhaba eşimle 25 temmuzdaki ilişkimden sonra bugün adetime 5-4 gün kala erken gebelik testi yaptım predector. Çook silik 2 .çizgi çıktı. Bu testin güvenirliği nedir.
Var gibi sanki ana bir test daha sart. Erken gebelijler güvenilir değil duyduğumagore

Peki kan testi versem şimdi çıkar mı acaba
Merhab kesinlikle kan testi verin ben 5 haftaşık gebeyim bu testlerle negatif cıktı 2 kere hata olabiliyor emin olmak için bir hastanede kan verin beta hormonunuza baktırın özel hastanede 1-2 saat içerisinde sonuclar cıkıyor cıkan sonucunuz 5 den büyükse hamilesiniz 😍

Merhab kesinlikle kan testi verin ben 5 haftaşık gebeyim bu testlerle negatif cıktı 2 kere hata olabiliyor emin olmak için bir hastanede kan verin beta hormonunuza baktırın özel hastanede 1-2 saat içerisinde sonuclar cıkıyor cıkan sonucunuz 5 den büyükse hamilesiniz 😍
Benim göğüslerimde damarlar çıktı kasıklarımda çok şişti. Birde cinsellikten sonra sol kasığımda kramp gibi kısa süreli bir ağrı oluyor. Dün kaset testlerden yaptım negatif gibi ama çok dikkatli bakınca ince birçizgi vardı adetime daha 2 gün vsar kan testi ile çıkar mı

Adetime 4 gün kala bu testi yaptim silik çıktı fakat sonra adet oldum bence en iyisi kan testi inşAllah hamilesinizdir

Bence biraz bekle canım kan düşük çıkıp gebelik var bile demiyorlar çoğu inşallah vardır

Merhaba benim adetim gecikti 4 gün ve testim negatif çıktı kan versem mi diyorum testler ama 5 in biraz üstünü bile yakalıyor olsa çıkmaz mıydıı acabaa

Back