Koronadan hastaneye gitmeye çekiniyorum ondan kanı bekletmek istiyorum sizce olasılık var gibi mi idrarı ne zaman tekrar denesemTekrar yapın testi yada kan verin kafanız rahat olur
ovilasyonmukülandınMerhaba kasımın 12 sinde yumurtlama günümde korunmasız birlikte olduk eşimle hamile kalmak istedim adetim düzenlidir bu ayın 26 sında regl olmam gerekiyordu olmadım 3 gün gecikti idrar testi yaptım negatif inanılmaz kasık ağrım ve şiddetli akıntım bugünde baş ağrım başladı test zamanı erkenmi olmuş sizce hamile olabilirmiyim
Yok hayır adetim düzenli olduğu için yumurtlama günümü biliyorumovilasyonmukülandın
hm belki hamilesindin hakında hayırlısı olsunYok hayır adetim düzenli olduğu için yumurtlama günümü biliyorum
Koronadan hastaneye gitmeye çekiniyorum ondan kanı bekletmek istiyorum sizce olasılık var gibi mi idrarı ne zaman tekrar denesem
Teşekkür ederim canımTesti bugün yaptıysan 2 gün sonra tekrar yap cnm
Evet ama yarın sabah ilk idrarla tekrar yap hayırlı olsun insallahMerhaba bat günüm yarın bugün gebelik testi yaptım ve gorseldeki gibi çıktı sizce hamilemiuim
EwetMerhaba bat günüm yarın bugün gebelik testi yaptım ve gorseldeki gibi çıktı sizce hamilemiuim
İnşaallah
Sağlık ocağına gidip kan verin ister daha az kişi olduğu için daha az riskli.. Ben de aynı durumdayım sizinle 3 gün gecikti ve hiçbir belirtim yok ne adet ne hamilelikKoronadan hastaneye gitmeye çekiniyorum ondan kanı bekletmek istiyorum sizce olasılık var gibi mi idrarı ne zaman tekrar denesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?