• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim

symbol777

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
11
2
1
30
Merhaba kasımın 12 sinde yumurtlama günümde korunmasız birlikte olduk eşimle hamile kalmak istedim adetim düzenlidir bu ayın 26 sında regl olmam gerekiyordu olmadım 3 gün gecikti idrar testi yaptım negatif inanılmaz kasık ağrım ve şiddetli akıntım bugünde baş ağrım başladı test zamanı erkenmi olmuş sizce hamile olabilirmiyim

Merhaba kasımın 12 sinde yumurtlama günümde korunmasız birlikte olduk eşimle hamile kalmak istedim adetim düzenlidir bu ayın 26 sında regl olmam gerekiyordu olmadım 3 gün gecikti idrar testi yaptım negatif inanılmaz kasık ağrım ve şiddetli akıntım bugünde baş ağrım başladı test zamanı erkenmi olmuş sizce hamile olabilirmiyim
ovilasyonmukülandın

Merhaba bat günüm yarın bugün gebelik testi yaptım ve gorseldeki gibi çıktı sizce hamilemiuim

Eklentiler

• IMG_20201128_154024.webp
    IMG_20201128_154024.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 87
Koronadan hastaneye gitmeye çekiniyorum ondan kanı bekletmek istiyorum sizce olasılık var gibi mi idrarı ne zaman tekrar denesem
Sağlık ocağına gidip kan verin ister daha az kişi olduğu için daha az riskli.. Ben de aynı durumdayım sizinle 3 gün gecikti ve hiçbir belirtim yok ne adet ne hamilelik
😅

Back