- 24 Ağustos 2020
- 20
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Esra Demirerrrrrrrr
Karnım sertleşti adetim 2 gün gecikti ara ara baş dönmelerim oluyor acaba hamile miyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman yapsam acaba 2 gün gecikti sadece yeni evliyimTest yapın.
2 gün geçti karın sertleşmeside bir belirtimidir?Test yapın +1
En büyük belirti regl gecikmesidir.
Karın sertleşmesi regl belirtisi de olabilir.2 gün geçti karın sertleşmeside bir belirtimidir?
2 gün geçti sadece adetim yanıltıcı bi sonuç çıkar diye biraz daha bekleyeyim dedim en azından bi hafta geçsinYani bilemeyiz ki neden test alıp yapmıyorsunuz?
Ne zaman yapsam acaba 2 gün gecikti sadece yeni evliyim
Bence sonuç çıkacaktır iki gün yeterli bir süre2 gün geçti sadece adetim yanıltıcı bi sonuç çıkar diye biraz daha bekleyeyim dedim en azından bi hafta geçsin
Ayy inşallah vardır alıp yapayım o haldeBence sonuç çıkacaktır iki gün yeterli bir süre ☺
2 aylık evliyim baş dönmesi ve ara sıra bulantı oluyorNe zaman evlendiniz?Ve farklı belirtileriniz var mı?
İnşallah bebiş geliyordur yapın ve sonucu bildirin lütfen2 aylık evliyim baş dönmesi ve ara sıra bulantı oluyor
İnşallah ♥ tabiki bildiririmİnşallah bebiş geliyordur yapın ve sonucu bildirin lütfen
Henüz çok yenisiniz olumsuz bir sonuçta üzülmeyin lütfen bebek istiyorsunuz moral çok önemli olur muİnşallah ♥ tabiki bildiririm
Olur teşekkür ederim bide bende kist vardı olursa eğer çok mutlu olucam dua edin banaHenüz çok yenisiniz olumsuz bir sonuçta üzülmeyin lütfen bebek istiyorsunuz moral çok önemli olur mu☺
Ederim tabi ki ben de yeni evliyim ve ben de çok istiyorum bebişOlur teşekkür ederim bide bende kist vardı olursa eğer çok mutlu olucam dua edin bana