Acaba hamilemiyim

Nezakett01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
18
1
16
Merhaba adet olmama 9 gün var ama sol tarafta hafif bir ağrı hissediyorum en son ilişkim 17 şubatta oldu ama ayın martın 4 de adet oldum ve 2 gündür başım ağrıyor sizce hamile olabilirmiyim ?? Yasmin kullanıyorum

Adet olmuşsun. Üstüne gördüysen belki bir ihtimal. Ama bence değilsin. Test yaparsan belli olur. Nerden bilebiliriz.

Bu konuda uzman değilim ama bu belirtileri hamilelikle bağdaştırmak bana biraz yanlış gibi geldi. Üstelik son ilişkinizden sonra tekrar adet olmuşsunuz. Ama imkansızda değil tabiki. Test yaptınızmı? 17 şubatta hamile kaldıysanız test de çıkmasi lazım diye düşünüyorum.

Üstüne görme de adet gibi 6 gün sürüyor mu?
Kimi kadınlar ilk hatta iki ay her zamanki adetini oluyormuş . Benim komşularımın başına gelmese hayatta inanmazdım herhalde. Ama nadir bir durum sanki. Ayrıca olsa bile 5 haftalik falandır. Hemen test yap varsa çıkar zaten

2 hafta önce yaptım ama bel ağrım vardı onun için yapmıştım negatifti suan yok bel ağrısı ama tekrar test yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…