Acaba hamilemiyim

Falori_001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
10
2
1
34
Arkadaşlar uzun zamandır bu forumu takip ediyorum lafı fazla uzatmadan direkt konuya girecem.2.5yildir evliyim ve çocuk istiyoruz polikistik overim bu arada.şuana kadar bazı özel nedenlerden dolayı tedavi olamadım hep oluruna bıraktım ama olmadı bu ay doktora gittim fostimon 150 diye göbekten vurulan bir iğne verdi doktor. onu kullandım yumurtalarim belirli olgunluğa gelmiş her iki günde bir doktor kontrolüne gidiyordum araya hafta sonu girmişti ve bidaha gittiğimde doktor yumurtaların gözükmüyor çatlamış dedi ne zaman dedim bilmiyorum dedi bende o aralarda ilişkiye girmemistim en son 3 gün önce girmiştim.acaba tutarmiki ve yumurtam catlayali 28 gün oldu hala adet olmadım idrar testleri negatif.bugünde kan testinin sonucunu almaya gidecem ama çok korkuyorum hiçbir belirtim yokunutmadan şunu da söylim yumurtanın catladigi 9. Gününde kan testi yaptım 1.20 çıktı.benim gibi olupta sonradan hamile olduğunu öğrenen varmi

28 günde adet olman gerekirdi ya da döllenmişse testlerde çıkması gerekirdi. kiste dönmüş olabilir doktora gitmelisin

Ama çatlamış dedi doktor.benim bildiğim kadarıyla çatlamayan yumurta kiste dönüsüyor
evet ama 28 günde neden adet olmazsın ki ya da testlerde çıkmaz? 9. günden sonra tekrar kan verdin mi? burda çok okudum hcg hormonu idrara geçmeyen ve bu yüzden hamileliğini sadece kan testinde öğrenebilen

evet ama 28 günde neden adet olmazsın ki ya da testlerde çıkmaz? 9. günden sonra tekrar kan verdin mi? burda çok okudum hcg hormonu idrara geçmeyen ve bu yüzden hamileliğini sadece kan testinde öğrenebilen
Bugün sonucumu almaya gidecem çok heyecanlıyım.ama bana kalırsa yok gibi

İnşallah bebeğin seninledir canım ama değilse de üzülme yıpratma kendini bu ay doktorundan tedaviye başlamak istediğini söyle.. mesela klomen tedavisi ile başla o olmazsa iğneyle büyüt yumurtaları ya da femera verecektir daha etkili klomenden her şeyin bir çözümü var allahın izniyle olacak bak böyle seni umutlandıran acaba gebemiyim diye düşünen rabbime şükürler olsun. Hiç bunun hayalini düşüncesini dahi kuramayanlar var çaresiz ümitsiz allahım onlara da yardım etsin.. bekliyoruz güzel haberlerini inşallah

Verdiyiniz cvplar için çok teşekkür ederim tedaviye başlamak ay başladim zaten bu ilk ayım yumurta geliştirici iğne vermişti büyüyüp çatladılar bile ama ben çatlamadan üç gün önce birlikte olmuştum doktora gittiğimde doktor çatladığınısöylemiştii. Ne zaman çatladı dedim bilmiyorum dedi acaba diyorum ki çatladığı günü kaçırdım mı.ve yumurtam çatladı tam 28 gün oldu ayın 18'inde adet olmam gerekiyordu olmadım.

Her iki ihtimal de olabilir kan sonucunu aldığında kesinleşecek şimdi ne yorum yapsak yanlış olur bekliyoruz haberini canım.

Yanlışlıkla gülen surat attım şuanda ağlama krizine girdim
Ya canım benim ağlama krizine girme dur bi sakin ol bak yumurtayıp kendiliğinden çatlayabiliyor yumurtan önümüzdeki aya gün aşırı yapın kaçma ihtimali olmaz üç gün ara vermezsiniz ağlama

Yanlışlıkla gülen surat attım şuanda ağlama krizine girdim
hiç öyle olumsuz düşünme
Rabbim meleğini bekletiyor demekki zamanı var.
Bırak zamanında güzelliklerle gelsin.
Unutma verende alanda o.
Sadece bize düşen sabretmek.
Rabbim gönlüne göre en hayırlı günde sana ve tüm isteyenlere nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…