- 26 Kasım 2018
- 10
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi Falori_001
-
evet ama 28 günde neden adet olmazsın ki ya da testlerde çıkmaz? 9. günden sonra tekrar kan verdin mi? burda çok okudum hcg hormonu idrara geçmeyen ve bu yüzden hamileliğini sadece kan testinde öğrenebilenAma çatlamış dedi doktor.benim bildiğim kadarıyla çatlamayan yumurta kiste dönüsüyor
Bugün sonucumu almaya gidecem çok heyecanlıyım.ama bana kalırsa yok gibievet ama 28 günde neden adet olmazsın ki ya da testlerde çıkmaz? 9. günden sonra tekrar kan verdin mi? burda çok okudum hcg hormonu idrara geçmeyen ve bu yüzden hamileliğini sadece kan testinde öğrenebilen
bende merak ettim telefonla öğrensene ,inşallah olumuşturBugün sonucumu almaya gidecem çok heyecanlıyım.ama bana kalırsa yok gibi
Sağlık ocagina gidecem cnm sonucu yazarım nolur dua edinbende merak ettim telefonla öğrensene ,inşallah olumuştur
hadi insallah hamilesindir :) sonucu takipteyim.Bugün sonucumu almaya gidecem çok heyecanlıyım.ama bana kalırsa yok gibi
İnşallah cnm ya çok heyecanlıyım hazırlanıyorum gidecem birazdanhadi insallah hamilesindir :) sonucu takipteyim.
Verdiyiniz cvplar için çok teşekkür ederim tedaviye başlamak ay başladim zaten bu ilk ayım yumurta geliştirici iğne vermişti büyüyüp çatladılar bile ama ben çatlamadan üç gün önce birlikte olmuştum doktora gittiğimde doktor çatladığınısöylemiştii. Ne zaman çatladı dedim bilmiyorum dedi acaba diyorum ki çatladığı günü kaçırdım mı.ve yumurtam çatladı tam 28 gün oldu ayın 18'inde adet olmam gerekiyordu olmadım.İnşallah bebeğin seninledir canım ama değilse de üzülme yıpratma kendini bu ay doktorundan tedaviye başlamak istediğini söyle.. mesela klomen tedavisi ile başla o olmazsa iğneyle büyüt yumurtaları ya da femera verecektir daha etkili klomenden her şeyin bir çözümü var allahın izniyle olacak bak böyle seni umutlandıran acaba gebemiyim diye düşünen rabbime şükürler olsun. Hiç bunun hayalini düşüncesini dahi kuramayanlar var çaresiz ümitsiz allahım onlara da yardım etsin.. bekliyoruz güzel haberlerini inşallah
Her iki ihtimal de olabilir kan sonucunu aldığında kesinleşecek şimdi ne yorum yapsak yanlış olur bekliyoruz haberini canım.Verdiyiniz cvplar için çok teşekkür ederim tedaviye başlamak ay başladim zaten bu ilk ayım yumurta geliştirici iğne vermişti büyüyüp çatladılar bile ama ben çatlamadan üç gün önce birlikte olmuştum doktora gittiğimde doktor çatladığınısöylemiştii. Ne zaman çatladı dedim bilmiyorum dedi acaba diyorum ki çatladığı günü kaçırdım mı.ve yumurtam çatladı tam 28 gün oldu ayın 18'inde adet olmam gerekiyordu olmadım.
Maalesef kan testi sonucu negatif hamile değilim;-hadi insallah hamilesindir :) sonucu takipteyim.
Yanlışlıkla gülen surat attım şuanda ağlama krizine girdimMaalesef kan testi sonucu negatif hamile değilim;-'(
Ya canım benim ağlama krizine girme dur bi sakin ol bak yumurtayıp kendiliğinden çatlayabiliyor yumurtan önümüzdeki aya gün aşırı yapın kaçma ihtimali olmaz üç gün ara vermezsiniz ağlamaYanlışlıkla gülen surat attım şuanda ağlama krizine girdim
Evet öyle napim yarın doktoruna gıdım bir söktürücü versinama 28 gün gecikmişsin, bu neden o zaman? hayırlısı olsun, ağlama sakın vakti saati vardır
hiç öyle olumsuz düşünmeYanlışlıkla gülen surat attım şuanda ağlama krizine girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?