ACABA HAMİLEMIYIM

Çok bir tecrübem yok o yüzden bilemiyorum ama kesin negatif olsa tek çizgi olması gerekmez miydi. Silik de olsa ikinci çizgi varsa ihtimal vardır sanırım. Bikaç gün sonra kan testini yinele istersen.

Çok bir tecrübem yok o yüzden bilemiyorum ama kesin negatif olsa tek çizgi olması gerekmez miydi. Silik de olsa ikinci çizgi varsa ihtimal vardır sanırım. Bikaç gün sonra kan testini yinele istersen.
Ben de öyle düşünüyorum.gecmis sayfalarda kendi yaptığı test pozitif kanda negatif çıkan ve sonra ikinci kan testinde Bı hafta sonra öğrenen olmuş hamileligini .inşallah benim de öyle olur sonu.

Ben de öyle düşünüyorum.gecmis sayfalarda kendi yaptığı test pozitif kanda negatif çıkan ve sonra ikinci kan testinde Bı hafta sonra öğrenen olmuş hamileligini .inşallah benim de öyle olur sonu.
İnşallah öyle olur. Ben de öyle bi durum da yok. Yaşadığım adet sanırım o yüzden test filan yapmadım. Bakalım hayırlısı artık.

Arkadaslar Merhaba. Bu ay tedaviye başladım klomen kullandım ve doktorumla yumurta takibi yaptık. Yumurtam kendiliğinden catladi. Doktor 22 aralikta gel dedi. Fakat bugün benim karnım midem belim ve sırtımda şiddetli ağrı var. Tecrübeli arkadaşlar yardimci olur musunuz ? Korkmalı mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…