- 10 Aralık 2017
- 22
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Sevgiylcn1234
-
Bilemedim cnm hiç aklıma gelmediKekse doktoruna test yaptigini ve pozitif ciktigini ve simdi kirmizi bir akintin oldugunu söyleseydin canim ya eyer gebelik varsa Allah korusun kimyalsal oluyorsa sana kanama engeliyici ilac yazabilirdi ama insallah kanamin devami gelmez.Allah hayirlisni nasip etsin insallah:)
Iyi düsün iyi olsun canim.ama hic bir kanamayi hafife alma helede sen cift cizgiyi görmüssen demisti doktorum bana. Ve Ben iki defa kimyalsal geciren biri olarak sana en kisa zamanda kontrolunu ol derim canim.kesilip tekrar baslayan bir akintin veya lekelenmen olursa ilk isin doktora git Allah hayirlisini nasip etsin canimBilemedim cnm hiç aklıma gelmedi
zaten 1 haftadan beri kesilip geliyor kan gbi kahverngiIyi düsün iyi olsun canim.ama hic bir kanamayi hafife alma helede sen cift cizgiyi görmüssen demisti doktorum bana. Ve Ben iki defa kimyalsal geciren biri olarak sana en kisa zamanda kontrolunu ol derim canim.kesilip tekrar baslayan bir akintin veya lekelenmen olursa ilk isin doktora git Allah hayirlisini nasip etsin canim
Ya sabır tabi orası öyle. Benim daha ilk o yüzden emin olamıyorum. Normalde bikaç gün gecikirdi ama hiç erken olmadı. Kafamdan tamamen silmiştim düşünmüyodum. Ama o lekenin olduğu gün yerleşme kanaması tarihi olarak denk gelince aklıma düştü. Sancım bulantım hiçbişeyim yok ama bekliycem artık mecbur. Öyle şeyler duyuyorum ki hiç ihtimal yok mantıken ama pozitif çıkan da çok. Umarım senin de öyle olur. Biraz rahat olmaya çalışalım bakalımİnşallah hamilesindir istiyorsan.adet olana kadar ümit var.ben de bugün üçüncü gün gecikmenin kan testi 0 cikti.ama ben hala hamile olduğumu düşünüyorum.adet olcak gbi bı hisssim yok .yumurtlamanın 14 gün önce sanıyorum adet kanamasindan ama adetten iki gün önce adet sancısı gibi kivrandim.ertesi gün ilişki oldu.umidim yoktu .bı gün sonra adet gunumdu.ve o gün hafif kasılmalar oldu ama hala adet olmadım.bilimsel olarak bhcg kana yumurtlamadan 10 gün sonra anca geciyo eğer döllenme olursa.bu durumda adetimin gecikmesi ve benim paranoyaklasmam dışında elimde hiç bir veri yok.bekleyip goruscez.o zamana kadar sabir
CAnim ya benimde Senin gibi 29 kasim 8 aralik yumurtlama zamanimdi hatta Hemen hemen 4 araliga denk geliyor yumurtlama bekledigim adet tarihide 18 aralik yani suan 3 gun var dun test yaptim silik cikti bugun yapmaya cesaret edemedim28 kasım 8 aralık arası hamile kalma şansı var diyor ovülasyon günü 4 aralık biz bugünlerde çalışma yaptık biraz öncede test yaptım erken mi bilmiyorum ama negatif çıktı 19 Aralık’ta adet günüm
Cizgi var sizin hamilesin buyuk ihtimalle tabi Allah bilir ama cizgi gozukuyorCAnim ya benimde Senin gibi 29 kasim 8 aralik yumurtlama zamanimdi hatta Hemen hemen 4 araliga denk geliyor yumurtlama bekledigim adet tarihide 18 aralik yani suan 3 gun var dun test yaptim silik cikti bugun yapmaya cesaret edemedim
Bi inanamadim ama insallah vardir ya allah razi olsunCizgi var sizin hamilesin buyuk ihtimalle tabi Allah bilir ama cizgi gozukuyor
Evet canım gayet net gözüküyor .pozitif çıkmış.CAnim ya benimde Senin gibi 29 kasim 8 aralik yumurtlama zamanimdi hatta Hemen hemen 4 araliga denk geliyor yumurtlama bekledigim adet tarihide 18 aralik yani suan 3 gun var dun test yaptim silik cikti bugun yapmaya cesaret edemedim
Cok tesekkur ederim bide Bisey sormak istiyorum benim adetlerim cok agrili gecer bunun erken yumurtlamayla ve rahim duvarinin fazla kalinlasmasiyla alakasi olabilir mi eger oyleyse ben erken yumurtlamis olabilirim oyuzdende hamile olma Sansim artabilir sedace mantiken dusundum ama dogrumudur bilememEvet canım gayet net gözüküyor .pozitif çıkmış.
Cnm hemen mi çıktı yoksa 2 3 saat gectimiCAnim ya benimde Senin gibi 29 kasim 8 aralik yumurtlama zamanimdi hatta Hemen hemen 4 araliga denk geliyor yumurtlama bekledigim adet tarihide 18 aralik yani suan 3 gun var dun test yaptim silik cikti bugun yapmaya cesaret edemedim
Yok canim bu 5 dk icinde belirdiCnm hemen mi çıktı yoksa 2 3 saat gectimi
Inşallah cnm ya allah hepimizin gönlüne göre versinMerhaba arkadaşlar. Bu ay tedaviye başladım klomen kullandım ve doktorumla yumurta takibi yaptık. Hap bitiminde gittim yumurtan yeteri kadar buyumemis dedi 2 gün sonra gel dedi gittiğimde yumurtamin büyüdüğünü 2 gün temasta bulunmamiz gerektigini ve 3 gün sonra gelmemi söyledi 3 gün sonra gittigimde yumurtamın çatlamis olduğunu ve bugünün de değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Ve bana 22sinde gel dedi.
Yumurtamın catladigini ilk defa hissettim. Gün boyunca kasık ağrım oldu. Doktoruma söyledigimde ovulasyonu hissetmissin dedi. Bugün catlamanın 9.günü.
Catlamadan 2 gün sonra göğüs uçlarım çok acimaya başladı , kıyafetim dahi acıtıyor. Karnımın alt tarafında bir baskı hissi var ve 2 gundür çok hafif bulantım var özellike sırt üstü yatınc .Bugünde bel agrım var. Bat ne zaman bilmiyorum . Pko oldugum icin duzensiz okuyor. Doktor 22 aralikta gel dedi. Merakla bekliyorum 22 Aralik'ı. Hamile olma ihtimalim var mı ? 3 yıldır istiyoruz fakat nasip olmadı. İnşallah 2018e melegimizle gireriz.
Olabilir .bildiğim kadarıyla yumurtlaması olmayanlarin ağrısı da olmazmış.bilimsel mi bilmiyorum tabi.Cok tesekkur ederim bide Bisey sormak istiyorum benim adetlerim cok agrili gecer bunun erken yumurtlamayla ve rahim duvarinin fazla kalinlasmasiyla alakasi olabilir mi eger oyleyse ben erken yumurtlamis olabilirim oyuzdende hamile olma Sansim artabilir sedace mantiken dusundum ama dogrumudur bilemem
Heee ama kanda mutlaka çıkardı cnm benimde öyle oldu 3 gün arkası arkaya çift çizgi çıktı sonuç negatif fazla ümitlenme allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hamissindirYok canim bu 5 dk icinde belirdi
olabilir tabikide mantık yürütüyoruz ama bilimselliğini bilemeyiz tabi yinede çok tesekkürlerOlabilir .bildiğim kadarıyla yumurtlaması olmayanlarin ağrısı da olmazmış.bilimsel mi bilmiyorum tabi.
Insallah ya pazartesi baktircam kana hayirlisi olsunHeee ama kanda mutlaka çıkardı cnm benimde öyle oldu 3 gün arkası arkaya çift çizgi çıktı sonuç negatif fazla ümitlenme allah herkesin gönlüne göre versin inşallah hamissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?