- 10 Aralık 2017
- 22
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Sevgiylcn1234
-
Avülasyon testi ile yapacağınıza idrar testi ile yapın. Birde onda deneyin, gebelik testi ile sonucu daha net anlarsınız.Merhaba arkadaşlar adetime şuan 3 gün var ovülasyon testi almıştım yumurtlama günümü öğrenmek için adetime 5 gün varken testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı sabah yine yaptım biraz daha belirginleşti ve 2 günden beri nokta kadar kahverengi ve pembe gibi akintin geldi adet olcam sandim ama olmadim acaba hamilemiyim adete yakın ovülasyon testi silik çıkıp hamile OLAN OLDUMU cevaplarinizi bekliyorum
Çok erken bence.benim daha bir gün var adetime silik bile sayılmayacak bı çizgiye umut bağladım.yarin tekrar edicem testiKimse yok mu buralardaaaaa
Kızlar merhaba en son 21 kasımda adet oldum düzenli oluyorum ve doktor kontrolüne gittim rahimde Yumurtalıklarda bi sıkıntı yok...sonra çocuk istediğimiz için çalışmalara başladık ve bende aşırı yeme isteği kasık ağrısı bel ağrısı baş ağrısı göğüslerimde ara ara sızlama sürekli tuvalete gidiyorum sizce hamilemiyimdir
Merhaba arkadaşlar adetime şuan 3 gün var ovülasyon testi almıştım yumurtlama günümü öğrenmek için adetime 5 gün varken testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı sabah yine yaptım biraz daha belirginleşti ve 2 günden beri nokta kadar kahverengi ve pembe gibi akintin geldi adet olcam sandim ama olmadim acaba hamilemiyim adete yakın ovülasyon testi silik çıkıp hamile OLAN OLDUMU cevaplarinizi bekliyorum
Benimde 2. Çizgi çıktı cnm bugün tahlil yaptırmaya geldim beklerken böyle akintim gbi oldu lavobya gttm kan geldi bende vazgeçtim doktora cikmaktan adet oldum sandım ama bidaha kan gelmediKızlar adetten dört gün önce test yapmıştım negatifti.adet olmam beklenen gün sadece benim bakmaktan halisulasyon gördüğüm bı çizgi vardı...yani galiba.esim olmadığını düşünüyor.bugun yine yaptım bı gün geçti adetim yine belirsiz bı çizgi hayalet ötesi.notmal mi bu.saglik ocağına gittim yarın sabah 10 dan önce gelirsen kan testi yaparız dedi.stresten gecikme değildir umarım.hic bı belirtim yok çünkü.adet öncesi kasik ağrıları dışında.du an o da yok
ayyyyu ağzın bal yesin cnm insalahhhhhhhO zaman yerleşme kanaması olabilir seninki canım.
Erken bence.benim iki gün olcak geceli adetim silik bile denemeyecek bır ışık suzmesi ancak mikroskopla görünür o derece.bence adet gecikmesi olmadan yapılan her test masraf ve yanıltıcı ve üzücü .hamile bile olsanız kimyasal gebelik olabiliyomus..biz farketmeden adetle düşüyormuş.allah korusun .inşallah gebeyizdir.isteyen herkes de sağlıkla kucağına alır inşallah.heyecandan boş konuşup yazıyorum valla.kusura bakilmasin28 kasım 8 aralık arası hamile kalma şansı var diyor ovülasyon günü 4 aralık biz bugünlerde çalışma yaptık biraz öncede test yaptım erken mi bilmiyorum ama negatif çıktı 19 Aralık’ta adet günüm
Kekse doktoruna test yaptigini ve pozitif ciktigini ve simdi kirmizi bir akintin oldugunu söyleseydin canim ya eyer gebelik varsa Allah korusun kimyalsal oluyorsa sana kanama engeliyici ilac yazabilirdi ama insallah kanamin devami gelmez.Allah hayirlisni nasip etsin insallah:)Benimde 2. Çizgi çıktı cnm bugün tahlil yaptırmaya geldim beklerken böyle akintim gbi oldu lavobya gttm kan geldi bende vazgeçtim doktora cikmaktan adet oldum sandım ama bidaha kan gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?