ben özlem daha bugün kaydoldum sırf merakımdam...çünkü bende cocuk istiyorum yaşım 27 iki senelik evliyim ve bu sene çocuk yapmaya karar verdik. en son şubat ayında doktora başvurdum kis çıktı allahtan adetimde vücut attı..sonra doktor herşey normal 2-3 ay deneyin dedi... 7 mart sonra 8 nisan ve bu ay daha adet görmedim...ama test yaptım negatif çıktı...göğüslerimde şişlik...yumurtalıklarımda arı var sanki yine adet olucam gibi ama 11 gün geçti..acaba geç döllenme olabirmi sizce yada başka şeyler? teşekkürler...
11 gün uzun bir süre kan testi yaptır bence adetlerın duzenlıymış bu kadar uzun zaman gecmesı normal değil....inş hamişsındır bende cok ıstıyorum bugun yıne doktor randevum var hıç bır sorun yok ama bebeğimiz gelmiooo ama sen hamıle olabılırsın dedığım gıbo en ıyısı ve en kesını kan testı inş
canım cevapladığın için çok sağol ama korktuğum şey bugün başıma geldi..hayal kırıklığına uğradım ama çalışmalar devem çok istiyoruzzzz allah isteyen herkese nasip etsin inşallah senin için de inş.allah gönlümüze göre versin... bundan:)))