• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim yardımmm!!!

humac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
42
11
3
30
Kızlar kafam çok karışık bana birazcık fikir verin 2 senedir bebek istiyoruz Şubat ayında klomene başladım Şubata hamile kalmadım bu ay kafamı karıştıran şeyler oldu vücudumda ama testler negatif düzenli adet olurum 28 günde bir 2 gün kaldı testleri negatif çıkıp sonradan pozitif olan varmı?

Kızlar kafam çok karışık bana birazcık fikir verin 2 senedir bebek istiyoruz Şubat ayında klomene başladım Şubata hamile kalmadım bu ay kafamı karıştıran şeyler oldu vücudumda ama testler negatif düzenli adet olurum 28 günde bir 2 gün kaldı testleri negatif çıkıp sonradan pozitif olan varmı?
regl oldunuz mu?

kan testi yaptırın

testi ne zaman yaptınız kan testi yaptıra bilirsiniz şüpheniz varsa bu gün bile verseniz varsa çıkar kanda

Kan testi vermedim daha reglide olmadım ama sabah test yaptım negatif galiba yine yok bebiş 😥

testi ne zaman yaptınız kan testi yaptıra bilirsiniz şüpheniz varsa bu gün bile verseniz varsa çıkar kanda
Kan testi vermedim daha reglide olmadım sabah idrar testi yaptım negatif galiba yine bebiş yok😥

Back