acaba hamilemiyim yardım edin

baby2435

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
1.094
7
116
39
İzmir
çatlatma iğnesi oldum 10 gün geçtikten sonra mide bulantısı ve kusma nedeniyle hastaneye giitim kan testi yaptırdım kan testi değerleri şöle

beta HCG 6.49 mIU/mI
gebe değ < 5
0.2-1 ha 5- 50
1-2 haft 50- 500
2-3 haft 100-5000
3-4 haft 500-10000
4-5 haft 1000-50000
5-6 haft 10000-100000
6-7 haft 15000-200000
8-12 haft 10000-100000
ERKEK < 5

değerler böle bu değerlere göre doktorum hamilesin dedi ama bebeğin tutunması lazım dedi bu needemek hamilemiyim değilmiyim birde şu testin en altında yazan erkek <5 ne anlama geliyor arakadasşlar
birde adetime 2 gün ve var hafif pembemsi bir kan geldi

degerin yani sonucun 5den büyük olması gerekiyor
kesin hamilesin sevin diyemem testi tekrarlattır eger deger arttıysa sevin derim ben
inşallah hamilesindir
allah gönlüne göre versin

Sanırım hamilesin hcg 5 ten büyük olduğuna göre. Tutunma derken bu değerin büyümesi gerekiyor bildiğim kadarıyla. Birkaç gün içinde daha da netleşir heralde. Yerleşme kanaması olabilir kanamada. ınş güzel haberi alırsın,ınş hamilesindir.

canım hamilesin işte HCG değerinde var bu haftalar ilerledikçe değer de yükselecek yanlış hatırlamıyorsam 6 ayda en yüksek halini alacak kendine iyi bak bende adetime daha 10 gün vardı dayanamayıp kan testi yaptırmştım ve internetten çok araştırmıştım dr.test zarfını açmadan ben açtım baktım ve eşime hamile olduğumu söyledim oda güldü nerden biliyorsun dedi ama dediğim gibi araştırmıştım hamile olmayanların değerlerinden yüksekti benim değerim sonra dr. dedi ama tabi daha çok çok küçük 5,haftanı bekleyip kalp atışlarını dinlemeye gidersin inş. ozaman anlarsın ve içine su serpilir istersen bide 1 hafta sonra ecz.test al bak gör iyice emin ol ama hamilesin ne güzel allah bebişine kavuştursun inş....:ecrin_bebek:

canım benim o kadar güzel yazmışsın ki ne güzek söylüyorsun hamilesin diye inşallah dediğin gibidir canım saatler ilerledikçe heycanlanuyorum saat 4 de sonucu alıcam sabah kan tahlili vermiştim inşallah değerler artmıştır eyvahedigeldismileve hamileyimdir kızlar dua edin bana lütfennnn:CüvCüv:

canım ya aynı durumu bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum ve yazdığını okuyunca inan içime heyecan doldu ben hiç uğraşmadım hamd olsun bisorun yaşamadım ilk denemede hamile kaldım ama gerçekten beklemek çok zormuş kesin hamileliğim ortaya çıkana kadar içim içimi yemişti bizi haberdar et durumdan merak ettim şimdi dualarım seninle.:Saruboceq:

kızlar hamile değilim sonuç 1.80 çıktı negatif moralim çok bozuk artık bebek için uğraşmıycam allah ne zaman isterse o zaman verir bizim çabalamamız boşuna allah biliyo vereceği günü o yüzden kafaya takmıycam artık aglamakta yok yeterince üzüldüm

canım ya evet allah herşeyin hayırlısını versin herşeyin bir sebebi vardır üzülme neden üzülesin ki artık tıp okadar ilerlediki bitek ölüme çare yok seninde bebişin olur hiç kafana takma bak benim halamın gelini 10 sene olmadı artık bitti dedi umudunu kestiği anda allah nasip etti herşeyin biçaresi var .

saol canım bakalım öteki ay doktor adet gününde gel tekrar bakalım ona göre tedavi yapalım dedi nasipse allah herkesin yardımcısı olsun allah isteyen herkese versin...

merhaba.23 şubatta aşıolama olmuştum.adfetim gecikti bugün yani 31.gün kanda bakıttım sonuç 41 çıktı düşük bir değermiş.acaba hamilemiyim?lütfen yardım....

Lütfen moralini bozma.Olumsuz düşünme İnşaallah bir gün olucak.Ben 3 kere üst üste tüp bebek deneyen, hamile kalmayan ve sonunda her şeyi oluruna bırakarak halime kalan insanları çok gördüm, inan buna.Sende biraz rahatla bence.

hamilesin de diyemeyiz ama 5 hcg geçmiş.. 5 gün sonra tekrar etsene tesi...ykselirse hamilesinn

Hayirlisi olsun sakin uzme canini...a.s.

merhaba Ben ertesi gün hapı kullanıp sonraki 3.günde korunmasız ilişki yaşadım. normal zamanımda adet oldum ama uzun az oldu aradan bi hafta geçti yine ara kanama başladı sizce ilaçtan mı yoksa hamile miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…