- Konu Sahibi umba_nehir
-
Canımya saol çyle yapıcam hemen yarın gidip yaptırıcam kan testinide inşallah bi sorun çıkmaz bakıyorumda öyle çok silikte değil aslında bariz belli oluyor çizgi sadece kontrol çizgisinden az daha silik neyse görücez bakalım çok heycanlıyım 2 yıldır bekliyorum piskolojim bozulmuştu artık inşallah seninde olur canım allah bütün isteyenlere nasip etsin allah yardımcımız olsun ...
Merhaba kızlar;
7 aylık evliyim. Evlenmeden önce adet düzensizliğim vardı o yüzden doğum kontrol hapı kullandım, evlendikten sonra da 2 ay devam ettim. Sonra 1 ay kadar da eşim korundu. Çok çocuk istediğim için eşimi ikna ettim. 4 aydır korunmamıza rağmen olmadı. Demir eksikliği tedavisi görüyorum. 2 ay önce hastaneye yatttım değerlerim şükür normale döndü. Bu ay bazı belirtiler yaşıyorum. Sırt kısmımda ağrılar, gaz sancısı, kasıklarımda mı yumurtalarımda mı ne ağrılar,idrarımda koyulaşma, karnımda ufak ufak ağrılar yürüyünce bile giriyor. ama mide bulantısı göğüslerimde felan hiç hassasiyet yok. Bugün demir eksikliği sebebi ile kontrolüm vardı kan testinde gebeliğe bakılmasını da istedim. Bakalım yarın çıkacak sonuçlar umarım bu sefer olmuştur hayırlısıyla ALLAH herkese kısmet etsin inşallah
He bide adetime daha 1 hafta var acaba varsa kanda çıkar mı ki
ay canım inşallah hamişsem gelcem foruma bangır bangır bağırcaminşallh hamilesindir.. 1 hafta kala kanda gebelik varsa çıkıyormuş diye duymuştum. hakkında hayırlısı olsun canım:))
ay canım inşallah hamişsem gelcem foruma bangır bangır bağırcam
yeni katıldım aranıza valla merak ettim bende sonuçları inş hamilesindir
yeni katıldım aranıza valla merak ettim bende sonuçları inş hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?