- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
-
- Konu Sahibi krizantem20
günaydın kızlar
benim de adetim 3 gün gecikti korkuyorum test yapmaya...3 senedir tek çizgi görmekten usandım...haziranda tüp bebek planı yapıyorduk inşallah gerek kalmaz dua edin ne olur
canım ya bende sılık falanda yokkı azıcık barı cıksa ama yok adette yok bende stresden olcem o asamaya geldım yanı.
inşallah hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın bebeğini...nasipse bu cumartesi eşimle umreye gidiyoruz inşallah oraya hamile olarak giderim diye çok dua edyorum...eğer bugün adet olmazsam yarın sabah tes yapıcam
geç döllenmede olmuş olabilir canını sıkma en ii rahatlama yöntemi hastane gerçektenbende gittim yapptırdım 17 çıktı doktor çok düşük bu değer hamilesin diyemem demişti bende ertesi gün idrar testi yaptım silik çıktı sonraki gün içim rahat etmedi başka bir hastaneye gittim doktora değeri söyledim birde idrar testinde silik çıktı dedim imkansız çıkması o değerle dedi bi kan tahlili daha yaptırdıkki 136 çıktı meğer diğer hastaneninki yanlışmış çünkü sadece ikiye katyabilirmiş 2 günde.. böyle yani çizgiyi görmekte yetmiyor her şey stres yaşatıyor insana hafta sonu 1000li değerlere ulaşabiliriz inşallah 14ü gibide herşey yolunda giderse bebişi ultrasonda görücez kalp atışlarını..
benımde 20nısan adet olmam gerektı ama hala olmadım 3mayıs oldu.. kackez test yaptım negatıv cıkdı.. adet duzensızlıgımde cok olurdu ondan kaynaklanıyo olabılır... bırde kızlar gec döllenmede tam olarak ne oluyo ne demek?
canım senınde cok olmus gecıkmen.bariz bır duzensızlıgın varsa bılemem ama cok gecıkmıs.canım gec dollenme demek yumurtlamanın gec olması adete yakın olması ve dollenmmenınde halıyle gec olması demek yanı bebegın rahme gec yerlesmesı demek canım.
krizantem kardeşim bu belirtilerle gebelik var ya da yok denemez gülüm
bunlar olağan şeyler dilerim Mevlam en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebekler nasip eder hepinize
içinizi ferah tutun sıkıntı yapmayın
stres en büyük engel bu konuda herşeyin güzel olacağını aklınıza koyun ve Allah'a tevekkül edin er geç olucak üzmeyin kendinizi
berna reco kardeşim Rabbim umrenizi hayırlı etsin tez zamanda sizlere hayırlı bebekler dilerim bol bol dua edin orada
ne kıymetli ne yüce bir mekana gidiyorsunuz
Resulullahın huzuruna çıkacaksınız inşaallah Mevlam sizi geri çevirmeyecektir
kabeyi gördüğünüz ilk an edilen duanın geri çevrilmediği söylenir bunu değerlendiriniz
Allah'a emanet olun sabırla ve halis bir kalple istemeye devam edin
dualarımız sizinle