evet neden bu forumdayız sanıyorsun aylardır takip ediyorum bütün yazılanları okuyorum bir umut işte ve bugün kaydolmaya karar verdim en azından artık beni anlayan insanlarla paylaşmaya karar verdim düşüncelerimi. çünki çevremdeki insanların "artık düşünme, kafandan at, seninki psikolojik, kafana takma " demelerinden çok sıkıldım, çünki olması gerekenin zaten o olduğunu biliyorum "düşünmemekkk" sorun bunu başaramamış olmak....
test alıp baktın mı peki
yok daha bakmadım bugun gidip alıcam
ben bir yıldır uğraşıyorum 30 yaşındayım ve genç bir anne adayı olmak istiyorum yaşım daha ilerlemedentabi nasip.....
Bir tane dua kitabi var bende.. Onu okudum her gece.. Ablamda okumuwdu hamile kalmiwdi.. Isteyen olursa desin yaxip gondereyim. Allaha dua edelim. Verende o,alanda
Azerbaycan
Bir tane dua kitabi var bende.. Onu okudum her gece.. Ablamda okumuwdu hamile kalmiwdi.. Isteyen olursa desin yaxip gondereyim. Allaha dua edelim. Verende o,alanda
Azerbaycan
Benimki kabul oldu cok Wukur.. 40gum gunde bir defa ewle okuycakdik.. 25gune hamile kaldim hala okumaya devam ediyorum.. Allah kabul etsin Inwallah..
Azerbaycan
Bissmillahir rehmanir rehim. Ya Allahu,Ya Allahu,Ya Allah. Ya zelerwil mecid. Eseluke binuri vechikellezi melee erkane evladi erwike ve biha ela cemii heqqike ya mugisu egisni ya qiyasel mistegisin.. Her gece oku.. Bir adet donemi okunmuyor.. Inwallah sendede iwe yarar
Azerbaycan
Wimdi annemlerdeyim kitap yanimda degil. Telefonuma cekip yanima aldim. Eve gidince yazarim. Dua kitaplarindan birinden almiwdim. Bizim burali birine air kitap,din hadimi
Azerbaycan
Wimdi annemlerdeyim kitap yanimda degil. Telefonuma cekip yanima aldim. Eve gidince yazarim. Dua kitaplarindan birinden almiwdim. Bizim burali birine air kitap,din hadimi
Azerbaycan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?