• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba hamilemiyim?:49:

evet neden bu forumdayız sanıyorsun aylardır takip ediyorum bütün yazılanları okuyorum bir umut işte ve bugün kaydolmaya karar verdim en azından artık beni anlayan insanlarla paylaşmaya karar verdim düşüncelerimi. çünki çevremdeki insanların "artık düşünme, kafandan at, seninki psikolojik, kafana takma " demelerinden çok sıkıldım, çünki olması gerekenin zaten o olduğunu biliyorum "düşünmemekkk" sorun bunu başaramamış olmak....

evet aynen öle banada ole dıyolar kız kardesımm benm dogum gunumde bana bebek zıbnı almıs teyze olmak ısttıyorum abla dedi oturdum herkesin içinde ağladım kas yasındasın acaba merak ettm ne kadardır cabalıyosun

Hatda adetime 10gun kala gogsumde deyiwiklik hiss etdim,koyulawmiwdi kenarlara dogru,karasi buyumuw gibi.. Alt kirpiklerim qariwmiwdi be adetime 5gun kala rengim kararmiwdi,yorgun gorunuyordum.. Adetime iki gun kala idrar testi yapdim 5dakika icinde cok silik cikdi.. Adetim gunu yine test yapdim 2dakikada cikdi. Wimdi 4hafta 4gunluk daha yeni hamileyim..

Azerbaycan

ben bir yıldır uğraşıyorum 30 yaşındayım ve genç bir anne adayı olmak istiyorum yaşım daha ilerlemeden :( tabi nasip.....

Allah kismet eder Inwallah.. Benim ilk hamileliyim hic iyi olmamiwdi.. 3aylik inkiwafdan kalmiwdi.. Kurtaja elletimi kollarimi 5doktor,annem,kocam tutaraq anastezi verdiler,beni oldurmem uzereydi zehirleniyordum ama bebegimi almayin deye haykirdim. Uyandigimda artik almiwlardi. 5ay korunduk. Bu ay korunmayi birakdik ve hamileyim cox wukur. Inwallah bi wey olmaz.. Allah isteyen her kese saglikli hamilelik ve evlat nasip etsin Inwallah..

Azerbaycan

Bir tane dua kitabi var bende.. Onu okudum her gece.. Ablamda okumuwdu hamile kalmiwdi.. Isteyen olursa desin yaxip gondereyim. Allaha dua edelim. Verende o,alanda

Azerbaycan

Bir tane dua kitabi var bende.. Onu okudum her gece.. Ablamda okumuwdu hamile kalmiwdi.. Isteyen olursa desin yaxip gondereyim. Allaha dua edelim. Verende o,alanda

Azerbaycan

mrb cnm bende hergün fetih ve Meryem surelerine başladım 41 defa onları okuyorum birde YA VARİS çekiyorum yer-gök dua inşallah kabul olur

Benimki kabul oldu cok Wukur.. 40gum gunde bir defa ewle okuycakdik.. 25gune hamile kaldim hala okumaya devam ediyorum.. Allah kabul etsin Inwallah..

Azerbaycan

Benimki kabul oldu cok Wukur.. 40gum gunde bir defa ewle okuycakdik.. 25gune hamile kaldim hala okumaya devam ediyorum.. Allah kabul etsin Inwallah..

Azerbaycan

Hangi duayi okudun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bissmillahir rehmanir rehim. Ya Allahu,Ya Allahu,Ya Allah. Ya zelerwil mecid. Eseluke binuri vechikellezi melee erkane evladi erwike ve biha ela cemii heqqike ya mugisu egisni ya qiyasel mistegisin.. Her gece oku.. Bir adet donemi okunmuyor.. Inwallah sendede iwe yarar

Azerbaycan

Bissmillahir rehmanir rehim. Ya Allahu,Ya Allahu,Ya Allah. Ya zelerwil mecid. Eseluke binuri vechikellezi melee erkane evladi erwike ve biha ela cemii heqqike ya mugisu egisni ya qiyasel mistegisin.. Her gece oku.. Bir adet donemi okunmuyor.. Inwallah sendede iwe yarar

Azerbaycan

bu ayetin adı nedir acaba

Wimdi annemlerdeyim kitap yanimda degil. Telefonuma cekip yanima aldim. Eve gidince yazarim. Dua kitaplarindan birinden almiwdim. Bizim burali birine air kitap,din hadimi

Azerbaycan

Wimdi annemlerdeyim kitap yanimda degil. Telefonuma cekip yanima aldim. Eve gidince yazarim. Dua kitaplarindan birinden almiwdim. Bizim burali birine air kitap,din hadimi

Azerbaycan

anladımm cok tesekkur ederımm saolun :) hamıle kaldıgımda solucemmmm burda avazımm cıkana kadar :)

Azerbaycan

Selam canım yorumlarını okudum. Kitabını adını yazabilir misin? Merak ettim okumak isterim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back