kızlar 1 hafta oldu ilişkiye gireli ben de karın bölgesinde ara sıra giren kramplarım va sancılarım var acaba bu hamılelıge ısaret mı haıf sabah bulantılarım var hıc bole olan var mı sankı ıcımden bir ses hamileymişim diyo ama adet gecıkmeden de anlasılmıyomus yardım edebılırmısınız
sizinde mi öle oldu acaba cok ihtiyacım var hafif şişkinligim var arada geceleri yatarken sancılarım oluyo cok kotu degıl ama gunduzde kramp giriyo ay basının gelmesı için sabırsızlanıyorum bilgilerinizi paylasın cok önemli
sizinde mi öle oldu acaba cok ihtiyacım var hafif şişkinligim var arada geceleri yatarken sancılarım oluyo cok kotu degıl ama gunduzde kramp giriyo ay basının gelmesı için sabırsızlanıyorum bilgilerinizi paylasın cok önemli
evet haklısınız bı haftada bellı olmaz ama bendekı bu hafıf sancılar hafıf kramplar neden kı gaz sıkısması gıbı karnım sıskınlık var adetım de 1 hafta oldu bıtelı bende bılmıyorum ama garıp duygular ıcerısındeyım cok cabukk acıkmaya basladım sureklı yemek yıyesım var buda buna ısaret mı hıc bılmıyorum umarım hamıleyımdır :)
bende başka bir konuda belirtmiştim klomen kullanıcısıyım gerçi onuda bırakçam artık kasım ayında doğum günüm vardı ailem yanıma gelecekti onlara güzel haberi vermeyi o kadar çok istedimki anlatamam.adetime 2 gün kala idrar testi yaptım tabi onlar gelmeden 1 gün önce ve sonuç negatifti nitekimde 2 gün sonra adet oldum. adetim bittikten 5 gün sonra yine kanamam başladı ama çok azdı çok önemsemedim fakat göğüslerimdeki adet dönemimden kalma acı hiç geçmemişti normalde adet sonrasında o da geçerdi ve sırt üstü uzanırken ayaklarımı çekmek zorunda kalıyordum çünki uzanınca kasımlarım çok geriliyordu tabi ara arada baş dönmem oldu bu adet sonrasındaki süreçte herhangi bir beraberlik durumu sözkonusu olmadı ama ben kanamanın 3 günü dayanamayıp tekrar idrar testi yaptım ve çift çizgi....sabaha kadar ağlamışımdır sabah erkenden doktora gittim kan testi yaptırdım ve pozitif ama kese yok çünki düşük olluşmuş.....demek istediğim eğer bu tarz belirtilerin varsa hamileyken bile adet görebiliyosun..
merhaba herkese ben danışmak istediğim birşey var ben 31 mayıs da adet olmam gerekiyordu hala olmadım fakat 1 haziran günü kahveli ve kırmızılı akıntım oldu çok az ve bir gün sürdü daha öncede böyle birşey başıma gelmemişti 3 yıllık evliyim yurt dışında olduğumdan dolayıda doktora gidemiyorum fikri olan varmı acaba
benimde basıma öle bisey geldı ertesi gün adet oldum
işte ben daha olmadım bir haziranda başıma geldi bu olay bende adet olucam galiba dedim ama hala daha bişey yok o endişelendirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?