• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba hamilemiyim?:49:

Cansuds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
133
3
33
Ankara
:49:kızlar 1 hafta oldu ilişkiye gireli ben de karın bölgesinde ara sıra giren kramplarım va sancılarım var acaba bu hamılelıge ısaret mı haıf sabah bulantılarım var hıc bole olan var mı sankı ıcımden bir ses hamileymişim diyo ama adet gecıkmeden de anlasılmıyomus yardım edebılırmısınız :5::4::49::49::49::49:

:49:kızlar 1 hafta oldu ilişkiye gireli ben de karın bölgesinde ara sıra giren kramplarım va sancılarım var acaba bu hamılelıge ısaret mı haıf sabah bulantılarım var hıc bole olan var mı sankı ıcımden bir ses hamileymişim diyo ama adet gecıkmeden de anlasılmıyomus yardım edebılırmısınız :5::4::49::49::49::49:

canım adet gününü beklemen gerekiyor benim adetten önce idrar testi negatif.. adet günü pozitif cıktı.. ama o ay kramplarım da oluyordu adet olacak gibi bunu da söyleyeyim ama adet olmadım tabii ..gebe kalmışım.. Allah senin de gönlüne göre versin canım

sizinde mi öle oldu acaba cok ihtiyacım var hafif şişkinligim var arada geceleri yatarken sancılarım oluyo cok kotu degıl ama gunduzde kramp giriyo ay basının gelmesı için sabırsızlanıyorum bilgilerinizi paylasın cok önemli

sizinde mi öle oldu acaba cok ihtiyacım var hafif şişkinligim var arada geceleri yatarken sancılarım oluyo cok kotu degıl ama gunduzde kramp giriyo ay basının gelmesı için sabırsızlanıyorum bilgilerinizi paylasın cok önemli

Canim iliskiden sonra sabahsi falan yumurta aki gibi iki parmak arasinda uzanan akinti olursa yumurtlama bawariyla tamamlandi demekdir.. Bende olmuwdu..

Azerbaycan

gercekten mı oldu öle bisey hatta iliskiden hemen sonra kalmadım yarım saat yattım ki döllenme olsun diye ertesi sabah dedginiz gibi öe akıntım oldu bende korktum olmadı kesin dedim :( ayy umarım dedıgınız gıbı hamıleyımdır :):3::3::3:

inşallah hamilesindir. Rabbim gönlüne göre hayırlısından versin benimde reglime 5 gün var ama aynı dertlerden bende müzdaribim.sabahtan beri kıvranıyorum 2 gündür karın alt bölgemde aşırı bir gerginlik var vede gaz şikayeti :( test yapmamak için kendimi zor tutuyorum hergün kendime telkinlerde bulunuyorum sanırım dayanamayıp yarın test yaptırcam umarım yine negatif çıkmaz bugün cuma birbirimize dua edelim inş yakında hayırlı haberler alırız

Canım 1 hafta da anlasılması zor gıbı gelıyor bana ve baska konuda gordum cok ıstedıgını yazmıssın cok dınleme kendını hayal kırıklıgına ugramanı ıstemem oyzuden soyluyorum.pekı korunmuyorsun sen ozaman esım cocuk ıstemıyor demıssın dıger konuda korunuyorsun sandım.İnş hayırlısıyla gelır bebısın evınıze aılenıze herkese cok cok mutlu gunler yasatır bu sevınc tatlm

inşallah ceylanur ya aynısından bendede var gaz şikayeti aslında gaz yok bende test alıp negatıf olmasından korkuyorum o yuzdden bende almaktan korkuyorumm umarımm rabbım allahım isteyen herkese nasıp etsın bu cuma gunu mubarek gunde almayalım regl donemımızı bekleyelım benm 2 hafta kaldı :)

inşallah hamilesindir ama 1 haftada bunu hissetmen pek mümkün değil...
çok umutlanıpta sonra çok üzülme...
allah gönlüne göre versin...
ben tüp bebek yaptırmıştım ilk belirtim reglimin gelmemesi olmuştu onun...

evet haklısınız bı haftada bellı olmaz ama bendekı bu hafıf sancılar hafıf kramplar neden kı gaz sıkısması gıbı karnım sıskınlık var adetım de 1 hafta oldu bıtelı bende bılmıyorum ama garıp duygular ıcerısındeyım cok cabukk acıkmaya basladım sureklı yemek yıyesım var buda buna ısaret mı hıc bılmıyorum umarım hamıleyımdır :)

evet haklısınız bı haftada bellı olmaz ama bendekı bu hafıf sancılar hafıf kramplar neden kı gaz sıkısması gıbı karnım sıskınlık var adetım de 1 hafta oldu bıtelı bende bılmıyorum ama garıp duygular ıcerısındeyım cok cabukk acıkmaya basladım sureklı yemek yıyesım var buda buna ısaret mı hıc bılmıyorum umarım hamıleyımdır :)

bende başka bir konuda belirtmiştim klomen kullanıcısıyım gerçi onuda bırakçam artık kasım ayında doğum günüm vardı ailem yanıma gelecekti onlara güzel haberi vermeyi o kadar çok istedimki anlatamam.adetime 2 gün kala idrar testi yaptım tabi onlar gelmeden 1 gün önce ve sonuç negatifti nitekimde 2 gün sonra adet oldum. adetim bittikten 5 gün sonra yine kanamam başladı ama çok azdı çok önemsemedim fakat göğüslerimdeki adet dönemimden kalma acı hiç geçmemişti normalde adet sonrasında o da geçerdi ve sırt üstü uzanırken ayaklarımı çekmek zorunda kalıyordum çünki uzanınca kasımlarım çok geriliyordu tabi ara arada baş dönmem oldu bu adet sonrasındaki süreçte herhangi bir beraberlik durumu sözkonusu olmadı ama ben kanamanın 3 günü dayanamayıp tekrar idrar testi yaptım ve çift çizgi....sabaha kadar ağlamışımdır sabah erkenden doktora gittim kan testi yaptırdım ve pozitif ama kese yok çünki düşük olluşmuş.....demek istediğim eğer bu tarz belirtilerin varsa hamileyken bile adet görebiliyosun..

bende başka bir konuda belirtmiştim klomen kullanıcısıyım gerçi onuda bırakçam artık kasım ayında doğum günüm vardı ailem yanıma gelecekti onlara güzel haberi vermeyi o kadar çok istedimki anlatamam.adetime 2 gün kala idrar testi yaptım tabi onlar gelmeden 1 gün önce ve sonuç negatifti nitekimde 2 gün sonra adet oldum. adetim bittikten 5 gün sonra yine kanamam başladı ama çok azdı çok önemsemedim fakat göğüslerimdeki adet dönemimden kalma acı hiç geçmemişti normalde adet sonrasında o da geçerdi ve sırt üstü uzanırken ayaklarımı çekmek zorunda kalıyordum çünki uzanınca kasımlarım çok geriliyordu tabi ara arada baş dönmem oldu bu adet sonrasındaki süreçte herhangi bir beraberlik durumu sözkonusu olmadı ama ben kanamanın 3 günü dayanamayıp tekrar idrar testi yaptım ve çift çizgi....sabaha kadar ağlamışımdır sabah erkenden doktora gittim kan testi yaptırdım ve pozitif ama kese yok çünki düşük olluşmuş.....demek istediğim eğer bu tarz belirtilerin varsa hamileyken bile adet görebiliyosun..

hadi yhaaa cok üzüldümmm bende aıleme suprız yapmayı cok ıstıyoprum umarım suprızım huzunle sonuclanmaz :(

merhaba herkese ben danışmak istediğim birşey var ben 31 mayıs da adet olmam gerekiyordu hala olmadım fakat 1 haziran günü kahveli ve kırmızılı akıntım oldu çok az ve bir gün sürdü daha öncede böyle birşey başıma gelmemişti 3 yıllık evliyim yurt dışında olduğumdan dolayıda doktora gidemiyorum fikri olan varmı acaba

inşallah sen gerçekten güzel haber veririsin bunu gönülden isterim. benim şu an hissettiklerim belki psikolojikte olabilir çünki kendimi her ay bu habere hazırlıyorum belkide diyorum olmasını isteğim için bunları hissediyorum nasip artık.. istersen en kısa zamanda kan testi yaptır kesin sonucu onda alırsın çünki en azından kafanda bu düşünceyi büyütmekten kurtulursun

evet neden bu forumdayız sanıyorsun aylardır takip ediyorum bütün yazılanları okuyorum bir umut işte ve bugün kaydolmaya karar verdim en azından artık beni anlayan insanlarla paylaşmaya karar verdim düşüncelerimi. çünki çevremdeki insanların "artık düşünme, kafandan at, seninki psikolojik, kafana takma " demelerinden çok sıkıldım, çünki olması gerekenin zaten o olduğunu biliyorum "düşünmemekkk" sorun bunu başaramamış olmak....

merhaba herkese ben danışmak istediğim birşey var ben 31 mayıs da adet olmam gerekiyordu hala olmadım fakat 1 haziran günü kahveli ve kırmızılı akıntım oldu çok az ve bir gün sürdü daha öncede böyle birşey başıma gelmemişti 3 yıllık evliyim yurt dışında olduğumdan dolayıda doktora gidemiyorum fikri olan varmı acaba

benimde basıma öle bisey geldı ertesi gün adet oldum

Back