• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilelik varmı?

EsmanurMelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2021
16
7
1
33
IMG20210122143528.webp

Demek istediğim şey belirti değil aslın da kimisi belirti olmadan hamile kalıyor ama sanki ben hamileyim diyor ya hissetmeyi merak ettim ben 🥰 hamilelik hissi oldu mu yani
Çocuğu niyetime koyduktan sonra her ay düzenli hamileyim psikolojisine girmedim desem yalan olur.. ne zamanki hayırlısı dedim saldim ve geciktim dedim kesin bu sefer oldu☺️🤭

Çocuğu niyetime koyduktan sonra her ay düzenli hamileyim psikolojisine girmedim desem yalan olur.. ne zamanki hayırlısı dedim saldim ve geciktim dedim kesin bu sefer oldu☺️🤭
Anladım canım 🥰 hayırlı olsun inşallah darısı başımıza hayırlısı ile ben de Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim düşük oldu korunmadım ocak ayın da olmadı bu ayı değerlendirdim İnşallahhhhhh güzel sonuçlar alırım 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻dua edin bana lüffenn 🙏

Anladım canım 🥰 hayırlı olsun inşallah darısı başımıza hayırlısı ile ben de Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim düşük oldu korunmadım ocak ayın da olmadı bu ayı değerlendirdim İnşallahhhhhh güzel sonuçlar alırım 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻dua edin bana lüffenn 🙏
Tabiki ederim canım bende ilk kimyasal gebelik geçirdim 3ay üstünede bu sonucu aldım insaalaah doktor kontrolündede keseyi görürüz... Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu insallahh❣️❣️

Back