Kızlar hamile olmak isteyen çoğu kadınlar gibi bende hep acaba diyerek herşeyi hamileliğe yoruyorum malesef normalde adetim düzenli değildir temiz olduğum günlerimde de kanamam olur adet gunumde de bol bol kanamam olur ilişkiden sonrada pembemsi bı kanama oluyor bu çok kanamalarım yüzünden doktora gitmiştim yumurtalarimin sağlıklı olduğunu hatta çok yumurtlama olduğu için mi ne kanama olabilcegini söyledi daha sonra ovulasyon testi alıp tam gününde ilişkiye girdim ve bu ay hiç kanamam olmadi .sat'den sonra ne bı kanama ne ilişkiden sonra kanama falan hiç olmadı okadar aliskindim ki kanama olmasına şaşırdım temiz geçirdiğim icin . Kasık ağrılarım var karın şişkinliğim var yumurtlama gunumdende 7 gün geçti bu arada kafam çok karışık kızlar ya ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı ayni o durumuma benzetiyorum . Keşke adet belirtisiyle hamilelik belirtisi farklı olsaydı ayirt edebilseydik .ve kızlar adetim düzensiz olduğu içinde tam böyle şu gün adet olacagim diyemiyorum bazen 25 günde bir bazen 28 bazen 21 günde bir oluyorum . Adeti duzenli olan kadınlara çok imreniyorum çokAllah herkesin gönlüne göre versin gerçekten beklemek çok zorr