- Emoji Skoru
- 28.953
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Nezzolgunnn
Fotografin ekran goruntusunu al kenarlardan kes o zaman yuklenir canim ya da whatsapptan bir telefona gonder oradan yükle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence ilk teste var ve hamilesin bu testte bozuk gbiEki Görüntüle 2006726
Böyle kaldı k 40 dk oldu ne tek çizgi var ne birşey kizlar
Olabilir tatlım o heyecandan naptigimi bilmiyorum :) ilaç kullanıyorum şimdi özel hastaneye gitsem net çıkar mi yoksa bi kaç gün daha mi bekliyim kan için ya ilaç kullanamicam pazartesi gününe kadar beklicem ya yapicam kan için rahat edecek kararsız kaldım :)İlkinde silik çizgiyi gördüm hayırlı olsun :) ikincisi muhtemelen bozuk ya da cok idrar damlatmis olabilirsin
Ay hadi inşallah kızlar teşekkürler cevaplarınız için ayrıca:) beklemek zormuş ya çok fazlada gecikmedi aslında ama yaniltmaz beni ins bu testler :) Eşime sürpriz olacak eger olursa :)Bence ilk teste var ve hamilesin bu testte bozuk gbi
Olabilir tatlım o heyecandan naptigimi bilmiyorum :) ilaç kullanıyorum şimdi özel hastaneye gitsem net çıkar mi yoksa bi kaç gün daha mi bekliyim kan için ya ilaç kullanamicam pazartesi gününe kadar beklicem ya yapicam kan için rahat edecek kararsız kaldım :)
Öyle mi diyosun yavrum kaç çıkması lazım kanda önce hani düşük cikiyo sonra yükseliyor ya en az ne kadar olsa hamilelik diyorlarOzel hastanede en fazla 2 saat icinde belli olur bence direkt kan ver canim. Degerin de 20 civarı cikacak diye hissediyorum
Öyle mi diyosun yavrum kaç çıkması lazım kanda önce hani düşük cikiyo sonra yükseliyor ya en az ne kadar olsa hamilelik diyorlar
Inşallah kızlar annemle gidiyorum şimdi dua edin mübarek ayda büyük sürpriz olacak banaevet canım ben de görüyorum silik çizgiyi hadi inşallah git bi kan testiyle kesinleştir. cuma bak bugün git de hemen yaptır ikinci testi dikkate alma
Hayırlısıyla Allah sana bana isteyen bekleyen herkese hayırlı bi evlat nasip etsin tez zamanda hamilelik haberi almayı nasip etsin inşallah mutlaka haber etInşallah kızlar annemle gidiyorum şimdi dua edin mübarek ayda büyük sürpriz olacak bana
Kızlarr çok şükür hamileymişim 3,5 4 hafta kadar hamileymişim beta hcg yüksek fakat 2 gün sonra gidicem bir problem var mi artışa bakacak 750 değerim kızlar:) Allahım bekleyen herkese nasip etsin ins şu mübarek günde bana büyük bir sürpriz oldu size de nasip olur kuzular içten dua ediyorum hepinize gerçekten... benim için de dua edin değerim artsın bir sorun çıkmaz inş daha minnacık benim yavrum teyzeleri :) sizce artar mi kızlarr?
Ayyyyt nasıl mutlu oldum anlatamam kizzz kesinlikle inşallah yükselecek bence de değerin gayet yüksek ikiz gibi geldi banada dua et bize deeeeKızlarr çok şükür hamileymişim 3,5 4 hafta kadar hamileymişim beta hcg yüksek fakat 2 gün sonra gidicem bir problem var mi artışa bakacak 750 değerim kızlar:) Allahım bekleyen herkese nasip etsin ins şu mübarek günde bana büyük bir sürpriz oldu size de nasip olur kuzular içten dua ediyorum hepinize gerçekten... benim için de dua edin değerim artsın bir sorun çıkmaz inş daha minnacık benim yavrum teyzeleri :) sizce artar mi kızlarr?
Canım benim Allah size de verir ins rabbim isteyenlere nasip etsin ben tam beklemediğim anda oldu ve çok şaşırdım hala daha öyle sadece bol bol dua edin ümitsizliğe kapılmayın:) dua edicem tatlım..Degerin cok güzel canım ikiz bile olabilir :)
Ikiz mikiz bilemiyorum valla Allah hayırlısını versin tüm isteyen herkese nasip etsin bayrama hediye oldu bana ins değer artar :) dua ederim kuzucum.. gönlünü ferah tut sknti yapma hiç olmadığım zaman geldi bebeğim ins beni bırakmaz:) ayrıca eşime de güzel bir sürpriz oldu ben ailemin yanindayim kendisi van da görüntülü aradım şok oldu ağladı kızlar :) Allah sizede bir an önce anne baba duygusunu tattırmayı nasip etsin ins :)Ayyyyt nasıl mutlu oldum anlatamam kizzz kesinlikle inşallah yükselecek bence de değerin gayet yüksek ikiz gibi geldi banada dua et bize deeee