Acaba hamile olabilir miyim?

Nezzolgunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
72
Puanlar
48
Merhaba
Kızlar bende buraya yeni üye olmuştum fakat yazmayalı baya oldu. Buraya konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Konuma geleyim ben. 26 yaşında ve 10 aylık evliyim. Eşimin görevinden dolayı vanda oturuyorum fakat diş rahatsızlığım için istanbula geldim ailemin yanına tedavi görüyorum. Sonradan fark ettiğim bir durum oldu regly gecti 1 gun 25 günde bir hasta olurum. Ilaç kullanıyorum hava değişimindende olabilir diye düşünüyorum. Bir yandan hamile olma ihtimalim acaba diye kafamda deli sorular. Fakat eşimle çok fazla görüşemiyorum geçen ay adet bittikten sonra yumurtlama dönemine yakın ilişki yaşadık 2 gün sizce olabilir miyim. Belirtide göğsümde sancı var ve sis ve de kaşıklarım ağrıyo belime vuruyor. Öyle bir ihtimal varsada ilaç kullanıyorum acaba bir şey olur mu diye endişeliyim. Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim kızlar :KK76:kusura bakmayın biraz uzun oldu:KK43:

canım bence test yap sonra tedavine ve ilaç kullanmaya devam et. mümkündür yani hamilelik, her ihtimale karşı testini yap

ilk ay çocuk ilaçlardan etkılenmıyor ama inşallah vardır ,

iki kere yapamanız çocuk olması için yeterli

ilk ay çocuk ilaçlardan etkılenmıyor ama inşallah vardır ,

iki kere yapamanız çocuk olması için yeterli
Canım bende çocuk düşünüyorum fakat her ay hüsrana uğradığım için oluruna bıraktım. Şimdide korkuyorum test yapmaktan aslında ama yapmak zorundayım aslında en azından kafamdaki soru işaretleri çıksın. Ilaclardan etkilenir mi daha 2 gün oldu kullanalı?

önce bi idrar yap canım silik de olsa çıkabilir. sonra yarın ya da öbür gün tekrar yap, reglin de geçmiş sonuçta, çıkabilir. silik de olsa çıkarsa kan testi yaptırırsın
Çocukta istiyorum aslında hiç böyle olmamıştım olmazsada hayırlısı olsun artık üzülmem ama

inşallah hayırlısıyla hamilelik haberini alırız canım :KK37:
Ins tatlis :) tuhaf olmazsa bende sorabilir miyim evli misin çoluk çocuk var mı:) ben böyle çocuk için mucizevi olayları dinlemeyi severim ve tanışmak amaclı sordum yanlış anlaşılmasın:)

Canım bende çocuk düşünüyorum fakat her ay hüsrana uğradığım için oluruna bıraktım. Şimdide korkuyorum test yapmaktan aslında ama yapmak zorundayım aslında en azından kafamdaki soru işaretleri çıksın. Ilaclardan etkilenir mi daha 2 gün oldu kullanalı?
etkılenmez ama hemen sonuca vardır , bir kan ver inş süpriz olur eşine

Ins tatlis :) tuhaf olmazsa bende sorabilir miyim evli misin çoluk çocuk var mı:) ben böyle çocuk için mucizevi olayları dinlemeyi severim ve tanışmak amaclı sordum yanlış anlaşılmasın:)
yok canım niye tuhaf olsun :-)7 aylık evliyim, bebiş yok ama araştıra araştıra okuya okuya kadın doğum hemşiresinin 1/3 i oldum sayılır :-)

Kızlarr ben silik çizgi görüyorum sanki şu an öyle bsy olabilir mi acaba ya da ben görmek istediğim için mi acaba 2 dk fln oldu hafif silik olabilir miyim acaba hamile kendime inanamıyorum kaptirmakta istemiyorum ya su an tuhaf oldum :)

Kızlarr ben silik çizgi görüyorum sanki şu an öyle bsy olabilir mi acaba ya da ben görmek istediğim için mi acaba 2 dk fln oldu hafif silik olabilir miyim acaba hamile kendime inanamıyorum kaptirmakta istemiyorum ya su an tuhaf oldum :)
fotoğraf at bi bakalım canım belki biz de görürüz :rolleyes:

yok canım niye tuhaf olsun :-)7 aylık evliyim, bebiş yok ama araştıra araştıra okuya okuya kadın doğum hemşiresinin 1/3 i oldum sayılır :-)
Allah mutluluğunuz daim etsin kızlar aynen öyle oluyor valla doktora git gel haklisin :)

Kızlarr ikinci testi yaptım sanırım bozuk tek çizgi bile çıkmıyor full kırmızı kan testini ne zaman yapılsa net sonuç alırım?

Kızlarr ikinci testi yaptım sanırım bozuk tek çizgi bile çıkmıyor full kırmızı kan testini ne zaman yapılsa net sonuç alırım?
canım istersen hemen yaptırabilirsin bence regl tarihin geçmiş zaten ama bi kaç gün bekleyebilirim dersen bekle

Ilaç kullanıyorum antibiyotik bir etkisi olmasin diye de istiyorum negatifse en azından diş tedavime bakarım pozitifse bakmam baya ümitlendim hiç böyle denk gelmemişti hep tek çizgi gördüğüm için yaptırmakta istiyorum aslında kararsız kaldım. Diğeri hiç çıkmadı full kırmızı bozuk oluyor dimi canim dikkate almamam lazım?

Back