Acaba hamile miyim

Ezgicdemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
7
1
1
29
Selam arkadaşlar.2 yıllık evliyim ve 3 aydır çocuk yapma denemelerimiz oldu fakat olumlu sonuç alamadık.muayene oldum herhangi bi sorun yok.bu ay ise adet günüm 6 gün geciktiginde kan testi yaptırdık negatif cikti.şu an adetim 9 gün gecikti fakat ne gebelik ne de adet belirtisi var.sadece kahverengi lekelenme oluyo bazen.normalde adetlerim 2 3 gun once ya da sonra olabiliyo ama bu kadar gecikme yasamamistim.acaba bebek rahime geç yerleşiyo olabilir mi.kanda test kesin sonuç veriyo ama hâlâ adet olmadim heveslensem mi napsam bilemedim.Doktora bayram sonrası gidicem fakat şu an ki psikolojimin karmasikligindan yoruldum

çok fazla stras yaptıysan psikolojik olabiliyo böyle gecikmeler ama inşallah olumlu bir gecikmedir :) 3 ay çok kısa bi süre telaşlanmak için 1 yıla kadar uzayabiliyor sadece rahat ol ve çocuk için değil sevişmek için seviş tadını çıkar geleceği varsa korunurken bile gelir kısmetiyle şansıyla :)

Geç yumurtlamada olabiliyor öyle o yüzden adet 10 gün geçsin deniyor. Benim başıma geldi kürtaj olacaktım adet olmuyorum diye Dr dedi son kez test yapalım. Ve ben hamile.

Malesef negatif çıktı,tekrar muayene oldum eşimden de test istediler çok şükür bi sorun çıkmadı ama artık kafaya takmicam dediğin gibi olacağı varsa olur ve yine dediğin gibi 1 yıla kadar yolu varmış.hayırlı bakalım canım

Arkadaşlar bende gebelik istediğim üçin birde size sorayım.üç gündür adetüm gecikti.dün akşam başım ağrıdı majezik içtim.bugun hafif lekelenme oldu ondan sonra birşey gelmedi.majeziktenmidir. Yokda yerleşme kanaması olabilir mi

kızlar bizim de bu ay 3. denememiz. bat a 9 gün var. geçen ay benim adetim de sanırım psikolojik olarak 3 gün gecikti. ben de yumurtlama oluyor mu diye vücut ısısı yöntemini kullanmaya başladım bu ay. ama ilişki konusunda canımız ne zaman isterse o zmn olmakla birlikte gün aşırı oldu eşimin nöbet yoğunluğundan en son yumurtlama günümdeve dün akşam ilişki yaşadık... aradaki 4 gün birşey olmadı. ondan önceki ay da yumurtlama günlermde yatılı misafir geldi ilişki olamadı ...uzun lafın kısası artık rahatım olacağı varsa hiç ummadığın an olabiliyor. o yüzden akışına bıraktım artık. insan isteyince illa ki bekliyor acaba bu ay hamile kaldım mı diye ama kısmet. siz de canınızı sıkmayın hiç

tatlım belki gebeliği çok düşünüyorsan gecikmiş olabilir . benim de geçen ay 3 gün gecikti. inat ettim 1 hafta gecikmeden test yapmıcam diye sonra adet oldum belki öyle bişeydir seninki de kafana takma eğer4-5 gün daha adet olmazsan gebelik testi yap derim

hamileliği planlayan kızlar hamıle olup olmadıgınızdan emin olmadan ilaç kullanmayın kullanmak zorunda kalıyosanızda agrı kesıcı olarak minosetle parolu tercıh edın arveles özellikle içmeyin düşük yapıcı etkisi var

Zaten adet oldumu

09.01.2017 pazartesi günü hastane ye gittim Prolaktin ölçümü yaptırdım(önceden yüksekti ve ilaç tedavisi gördüm) ve değerinin 0,82’e düştüğü tespit edildi, yumurtanın çapının 8 mm olduğu gözlendi. 11.01 çarşamba günü tekrar gelmem gerektiğini söylendi, yumurta yeterince büyümez ise yumurta çatlatma iğnesi vericem dedi.

11.01 çarşamba günü doktora gittiğimde yumurta çağının 18 mm olduğundan dolayı yumurta çatlatma iğnesine gerek olmadığını, çarşamba(bugün) ve cuma günü ilişki olsun dedi.

Kanamam vardı 14.01.2017 cumartesi günü acil hastaneye gittim. beta HCG değeri 2236 idi, hamile olduğumu söylendi ve çok şaşırdılar. Kanamam artmıştı 16.01 tarihinde tekrar hastaneye gittim beta HCG değerimin 497 e düşmüş.

Ben bu durumu anlayamadım. Bir anda nasıl hamile kaldım, yoksa önceden hamile kalmış mıydım? Önceden hamile kalmışsam nasıl o dönem için de (11.01 tarihinde tekrar yumurta gözükür ve 18 mm). Önceden hamile değilsem ve çarşamba günü hamile kalmışsam cumartesi günü nasıl bir anda beta HCG değeri 2236 oldu. Ve 17.01 salı günü hastaneye gittim adet olduğumu söyledi doktor.

Bu durumu kim açıklayabilir.

çok enteresan bir durum. bthcg niz muhakkak hamile olduğunuzu gösteriyor ama kese baaktıkları zaman görünmemiş olabilir. ya kimyasal ya boş ya da dış gebelik yaşıyorsunuz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…