• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim ???

mutmayin

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
53
18
8
32
Geçen Ayın 24 ünde adet gördüm bu ay da 24 ünde adet görmem gerekiyo dünden beri kasiklarimda gerindigimde yuksek bi yere uzanirken ayaklarimi karnima ağrı oluyo aslında tam ağrı gibi değil geriliyo sertleşiyo sanki onun dışında hiç bi ağrı hissetmiyorum. Adet sancisi değil biliyorum. Sizce bu ağrıların sebebi ne olabilir. Ve sürekli tuvalete çıkıyorum çok fazla akıntım var

Geçen Ayın 24 ünde adet gördüm bu ay da 24 ünde adet görmem gerekiyo dünden beri kasiklarimda gerindigimde yuksek bi yere uzanirken ayaklarimi karnima ağrı oluyo aslında tam ağrı gibi değil geriliyo sertleşiyo sanki onun dışında hiç bi ağrı hissetmiyorum. Adet sancisi değil biliyorum. Sizce bu ağrıların sebebi ne olabilir. Ve sürekli tuvalete çıkıyorum çok fazla akıntım var

Test yapmadan bilemeyiz..
Ah ah hala ultrason cihazı almadılar foruma alsalardi şimdi bakardik:KK51::KK69:

sürekli tuvalete cıkmak ve akıntı belırtı inşallah hamilesndr benm ilk belrtm sureklı tuvalete gtmektı

Back