• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?

Huzurlu_2010

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
89
14
18
Kızlar selam, en son 4 Kasım'da adet olmuştum bugün tam bir ay oldu. Adet olmadım. Idrar testi yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı. Hemen hastaneye gidip kan verdim. Iki saat sonra belli olucak. Sizce hamile miyimdir? Çok heyecanlıyım...

Kizlar sat 18.11.2014. İliski gunleri 23 25 27 ve 30u. Ancak ayin 30unda kasiklarimda sirtimda agri oldu. Dun bacagimla kasiklarimin birlestigi yerde iki kere igne batmas gobi agri oldu. Suanda kasimlarim inceden agriyo belimde ayni sekilde. Ama umutlanmak istemiyorum adetime cok var cunku. Ama acaba demedende duramiyorum. cokmu erken dusunmek icin?

Kizlar sat 18.11.2014. İliski gunleri 23 25 27 ve 30u. Ancak ayin 30unda kasiklarimda sirtimda agri oldu. Dun bacagimla kasiklarimin birlestigi yerde iki kere igne batmas gobi agri oldu. Suanda kasimlarim inceden agriyo belimde ayni sekilde. Ama umutlanmak istemiyorum adetime cok var cunku. Ama acaba demedende duramiyorum. cokmu erken dusunmek icin?
Cnm mrb bndede soll kasigimda aniden bi batma oldu zaten yumurtlama humlerimde 4 gun calismam oldu yumurtlama gunum gecti adetime 10 gun kadsr varkn jissettim adet sanvisi gibi sancilar flan ins sende hamilesindir bnm bi oglum var buda ikinci allh olmayan herkese nasip etsin ins sendebian once hamis kdllirsin stress yapma yeter cnm ins vardir

Tebrik ederim canım hcg değerin nedir? Bende bugün test yaptırdım 8.82 çıktı. 5 üstü gebelik var diyorlar. Adetime 7 gün var. Emin olamıyorum da ondan sordum

Tebrik ederim canım hcg değerin nedir? Bende bugün test yaptırdım 8.82 çıktı. 5 üstü gebelik var diyorlar. Adetime 7 gün var. Emin olamıyorum da ondan sordum
Degerin ikigune bi yukseliosa bak cnm yukseliosaa vardir bnm bi arkadasta 30 flandi gebeydi bide senerken yaptirmissin degerin yukselio belli gebe kalmis olabilirsin sua n yerlesme asamasinda dikkat et cnm sennn

Kızlar selam, en son 4 Kasım'da adet olmuştum bugün tam bir ay oldu. Adet olmadım. Idrar testi yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı. Hemen hastaneye gidip kan verdim. Iki saat sonra belli olucak. Sizce hamile miyimdir? Çok heyecanlıyım...

hayırlı olsun adetınızden kac gun gectı kan verdınız benımde suan 17 gun gectı 3 defadır evde test yaptım ama malesef gebelık cıkmadı :(

hayırlı olsun adetınızden kac gun gectı kan verdınız benımde suan 17 gun gectı 3 defadır evde test yaptım ama malesef gebelık cıkmadı :KK43:
Canım 4 Kasım'da adet olmuştum en son dün 4 Aralık'ta öğrendim. Yani aslında bugün günüm geçti. Hiç canını sıkma benim de 7 aydır olmadı bebeğim. Rabbim tez zamanda sanada hayırlı evlatlar nasip etsin

Back