haklısın bende ümitlenmek istemiyorum ama bu ay aksi gibi hiç streste yapmadım hatta 10 aydır deniyoruz olmuyo bende artık boşvermiştim bi yıl dolsun tedavi görürüm diyordum hala zaten adet olcam diye bekliyorum bakalım haftaya kadar olmazsam gitcem doktora inşallah vardır bebişbence birzdaha bekle yeniden test yaphemen çıkmayabiliyor.bazen stresten veya hava değişiminden adette gecikme olabiliyor.
haklısın bende ümitlenmek istemiyorum ama bu ay aksi gibi hiç streste yapmadım hatta 10 aydır deniyoruz olmuyo bende artık boşvermiştim bi yıl dolsun tedavi görürüm diyordum hala zaten adet olcam diye bekliyorum bakalım haftaya kadar olmazsam gitcem doktora inşallah vardır bebiş
canım öncelikle merhaba eğer değerin 69 binlerdeyse çok iyi ama kese görülmüş olması hatta kalp atışını bile duyman lazım benim 3,000 lerde kalp atışını dumuştuk alttan ultrasonda bi sakınca yok ben baktırdım için rahat olsun umarım herşey yolundadırkızlar birşey merak ediyorum. beni aydınlatırsanız sevinirim. ben 7 haftalık gebeyim inşallah... ben altdan baktırmak istemiyorum karındanda sadece gebelik kesesi cookk silik gözüküyor. bebiş gözükmedi degerim 69 bin küsürlerde yani degerlerim artıyor ama bebiş gözükmüyor KARINDAN. sizce normal ilerliyormudur gebeligim beta hcg artması gebeligin normal olduguna işaretmidir. bideeeee hersey kokuyor acaba piskolojikmi
Selam kızlar.. Adetim bu ay 1 hafta gecikiince tatile gideceğimiz için bir test yaptırayım dedim. Perşembe günü test yaptırdım. hamileymişim. Bende adet günümde çok az kanama olup devamı gelmeyince yerleşme kanamasından şüphelendim. çok şükür öyleymiş. dr hamilesin dediğinde çok şaşırdım. 1 yıldır olmuyordu. Allaha şükürler olsun.. İnşallah sizlere de nasip olur.
canım hayırlı olsun gebeliğin inşallahh sorunsuz tadına vara vara gecirirsin gebeliğini :)tebrikler[c
sağol canım ama bebişimiz annesine tutunamadı 6 haftalıktı ramazan bayramını hastanede geçirdik
canım benim cok geçmiş olsun üzülme kısmet degilmiş tedavini olduktan sora tekrar denersiniz.canım hayırlı olsun gebeliğin inşallahh sorunsuz tadına vara vara gecirirsin gebeliğini :)tebrikler[c
sağol canım ama bebişimiz annesine tutunamadı 6 haftalıktı ramazan bayramını hastanede geçirdik
canım benim cok geçmiş olsun üzülme kısmet degilmiş tedavini olduktan sora tekrar denersiniz.
inşallah canım. Rabbim tez zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?