• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?

bence birzdaha bekle yeniden test yaphemen çıkmayabiliyor.bazen stresten veya hava değişiminden adette gecikme olabiliyor.
haklısın bende ümitlenmek istemiyorum ama bu ay aksi gibi hiç streste yapmadım hatta 10 aydır deniyoruz olmuyo bende artık boşvermiştim bi yıl dolsun tedavi görürüm diyordum hala zaten adet olcam diye bekliyorum bakalım haftaya kadar olmazsam gitcem doktora inşallah vardır bebiş

ağrı sancı var mı? adet sancısından farklı bir ağrı hissediyorsan hamilesindir.

haklısın bende ümitlenmek istemiyorum ama bu ay aksi gibi hiç streste yapmadım hatta 10 aydır deniyoruz olmuyo bende artık boşvermiştim bi yıl dolsun tedavi görürüm diyordum hala zaten adet olcam diye bekliyorum bakalım haftaya kadar olmazsam gitcem doktora inşallah vardır bebiş

inşallah canım rabbim sana hayırlı bir evlat versin inşallah

selam kızlar. bu bayan olmak ne zor iş imiş. Her ay umutla beklenen bebişler hüsranlar yeni umutlar ws ws. Bizde 1 senedir bebek istiyoruz fakat nazlımız arattırıyor =) Geçen ay ilk defa aşılama oldum fakat tutmadı. birde kist çıktı klomenden dolayı. dr 1 ay tedavi olmaz kist oluşmuş dedi. 2 ay sonra gel dedi. Ramazan dolayısıyla mıdır yoksa hamilemiyim bilemedim. Geçen sene ramazanda yemek yeme alışkanlığım değiştiği için adetim çok geç olmuştu.. Geçen ayki adetim 24 hazirandaydı. bu ay da 24 ünde bekliyordum fakat henüz bir şey yok. Dün (29 temmuz) hafif bi lekelenme oldu bende tühh yine adet olduk dedim. Ama devamı gelmedi. adetimde 6 gün geçti. internette okuduğuma re yerleşme kanaması olablilirmiş . Böyle bir durum yaşayan var mı kızlar. 2 gün sonra test yaptırcam ama dr a da gitmeye çekiniyorum olumsuz bi sonuç çıkarsa diye.

kızlar birşey merak ediyorum. beni aydınlatırsanız sevinirim. ben 7 haftalık gebeyim inşallah... ben altdan baktırmak istemiyorum karındanda sadece gebelik kesesi cookk silik gözüküyor. bebiş gözükmedi degerim 69 bin küsürlerde yani degerlerim artıyor ama bebiş gözükmüyor KARINDAN. sizce normal ilerliyormudur gebeligim beta hcg artması gebeligin normal olduguna işaretmidir. bideeeee hersey kokuyor acaba piskolojikmi :(

alttan bakmanın zaralı olucağını sanmıyorum hem yaklaşık iki ay olmuş görünmesi gerekiyor bence allan baktır ben baktırmıştım eğer yoksa daha çok üzülürsün ilerleyince bebeğim 6 haftalıkken kendide kalp atışıda görünmüştü hayırlısı olsun

kızlar birşey merak ediyorum. beni aydınlatırsanız sevinirim. ben 7 haftalık gebeyim inşallah... ben altdan baktırmak istemiyorum karındanda sadece gebelik kesesi cookk silik gözüküyor. bebiş gözükmedi degerim 69 bin küsürlerde yani degerlerim artıyor ama bebiş gözükmüyor KARINDAN. sizce normal ilerliyormudur gebeligim beta hcg artması gebeligin normal olduguna işaretmidir. bideeeee hersey kokuyor acaba piskolojikmi :(
canım öncelikle merhaba eğer değerin 69 binlerdeyse çok iyi ama kese görülmüş olması hatta kalp atışını bile duyman lazım benim 3,000 lerde kalp atışını dumuştuk alttan ultrasonda bi sakınca yok ben baktırdım için rahat olsun umarım herşey yolundadır

Selam kızlar.. Adetim bu ay 1 hafta gecikiince tatile gideceğimiz için bir test yaptırayım dedim. Perşembe günü test yaptırdım. hamileymişim. Bende adet günümde çok az kanama olup devamı gelmeyince yerleşme kanamasından şüphelendim. çok şükür öyleymiş. dr hamilesin dediğinde çok şaşırdım. 1 yıldır olmuyordu. Allaha şükürler olsun.. İnşallah sizlere de nasip olur.

Selam kızlar.. Adetim bu ay 1 hafta gecikiince tatile gideceğimiz için bir test yaptırayım dedim. Perşembe günü test yaptırdım. hamileymişim. Bende adet günümde çok az kanama olup devamı gelmeyince yerleşme kanamasından şüphelendim. çok şükür öyleymiş. dr hamilesin dediğinde çok şaşırdım. 1 yıldır olmuyordu. Allaha şükürler olsun.. İnşallah sizlere de nasip olur.

canım hayırlı olsun gebeliğin inşallahh sorunsuz tadına vara vara gecirirsin gebeliğini :)tebrikler :1:

Back