Kızlar banada yardım edin bugün cyloprogynova ilacımın son dozunu alıyorum ama yaklaşık 10 gündür kasık ve bel ağrısı akıntı sabah mide kazınmaları hafiften mide bulantıları sürekli uyku hali halsizlik yorgunluk şikayetim var ve adet günümü beklemeden bugün sabah evde idrar testi yaptım sonuç negatif sizce acelemi ettim yada yokmu gerçekten olsa çıkarmıydıki bilmiyorum çok moralsizim çokama kasıklarım çok feci ağrıyo dolgunluk hissi var patlayacak gibi sanki içinde bişeyler hareket ediyor gibi çok ağrım var sizce ne olabilir
Çok tşklr arkadaşlar ya özellikle Suna çok tşk ederim dinleyeceğim seni regl gecikmesi bekliyorum olmazsa dr.a gidiyorum. Bu arada günler nasıl geçecek bilmiyorum ama bakalım inş beklediğime değerde meleğim gerçekten ordadır ve bana sımsıkı tutunur :))
Beyaztavsanım gerçekten çok istiyorum hamile olmayı :) Umarım dediğin gibi hamileyimdir bu da yerleşme kanamasıdır. Günler geçmiyor sanki ama beklemeye kararlıyım inş hakkımızda hayırlısını versin Rabbim öğrenir öğrenmez hemen yazıcam buraya :))[/QUOTE
:))) ayyy hadi inşallah bekliyorum güzel haberini son adet tarihin ne peki
:)) saol cnm benim en son 19 haziranda regl oldum bu ayda 19 unda olmam gerekiyor ki inş olmam :)) ama sayenizde beklemeye ikna oldum inş sonuca değer Rabbim isteyen herkese versin bebişlerini ya bu mübarek ayda gülsün yüzümüz inş
ayy süpersin cnm çok sevindim inş darısı başıma olsun çok kasık ağrılarım var bazen moralim bozuluo kesin diyorum adet olucam snr bir şey gelmediğini görünce seviniyorum inş gelmesin yaa nolur gelmesin :)) çok umutlandım bu ay bende inş hamişimdir :))
Kızlar banada yardım edin bugün cyloprogynova ilacımın son dozunu alıyorum ama yaklaşık 10 gündür kasık ve bel ağrısı akıntı sabah mide kazınmaları hafiften mide bulantıları sürekli uyku hali halsizlik yorgunluk şikayetim var ve adet günümü beklemeden bugün sabah evde idrar testi yaptım sonuç negatif sizce acelemi ettim yada yokmu gerçekten olsa çıkarmıydıki bilmiyorum çok moralsizim çokama kasıklarım çok feci ağrıyo dolgunluk hissi var patlayacak gibi sanki içinde bişeyler hareket ediyor gibi çok ağrım var sizce ne olabilir
merhaba kızlar benim 13 ünde adet olmam gerekiyordu hala olamadım bugün 8.gün 4 gün önce idrar testi yaptım sonuç negatifti dedim heralde hamile değilim ama hala adet olmadım internette araştırdım idrarda geç çıkabiliyormus bide benim adetim hiç gecikmezdi her ayın 13 ü yada 14 ü gibi mtlaka olurdum umutlanmak istemiyorum ama daha önce böyle birşey yaşayan var mı bana yardım edin kızlar nolur bulunduğum yerdeki hastanede kan testide yapılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?