• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?

periciiik

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
8
0
16
Bursa
Arkadaşlar, çok heyecanlıyım ne olur yardım edin bana :)
Normalde 19 Temmuzda regl olmam gerekiyor. Ancak 13'ünde çok az bir kanamam oldu ama 5-6 damla kadar neredeyse. İnternette araştırdığıma göre implantasyon (yerleşme) kanaması olabilirmiş. Şimdi idrar ya da kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum ama o da hemen sonuç vermeyebiliyormuş. Sizce 19'unu beklemeli regl olmazsam o zaman mı test yaptırmalıyım?

Son düzenleme:
İdrar tahlili hemen sonuç vermior ama kan testi hemen kesin sonuç verıyor ve testın yapılması da yarım saat falan suruyor. Bilginize...

CANIM günaydın öncelikle eger bi tavsiye istiyorsan bunu sana canı gönülden söylüyorum şimdi kan tahlili yaptırsan cıkar ama düşük miktarda doktorda sana evet gebelige dogru gidiliyo ama ümitlenme der. eger bilinli bi doktorsa. şşimdi sen ögrendin diyelim gün gecmeyecek hep aklın orda olacak buda seni piskolojik olarak etkileyecek sorun yoksa bile sorunun olacak kendini dinleyeceksin çünki. degerin yükselecek ama kesen gözükmeyecek bir hafta sora gel diyecek o bir hafta gecmeyecek sen kendini dinlemeye devam edeceksin vee sorunlar sorunlar. sora kesen gözükecek kalp atısı duyulmayacak. dur bakalım herseyden emin degiliz daha kalp atısı var bi hafta onu bekliycen. yasayınca anlarsın ama benceee sen sukut et bekle adetin 5-10 gün gecsin direk git kalp atısını duy onca seyi yasayıp kendinide varsa bebişinide yıpratma. beklemek zor ama kendini buna odaklarsan zor gelmez tavsiyemi kesinlikle dinlemelisin canım şimdiden hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorum. :)

Çok tşklr arkadaşlar ya özellikle Suna çok tşk ederim dinleyeceğim seni regl gecikmesi bekliyorum olmazsa dr.a gidiyorum. Bu arada günler nasıl geçecek bilmiyorum ama bakalım inş beklediğime değerde meleğim gerçekten ordadır ve bana sımsıkı tutunur :))

Kızlar banada yardım edin bugün cyloprogynova ilacımın son dozunu alıyorum ama yaklaşık 10 gündür kasık ve bel ağrısı akıntı sabah mide kazınmaları hafiften mide bulantıları sürekli uyku hali halsizlik yorgunluk şikayetim var ve adet günümü beklemeden bugün sabah evde idrar testi yaptım sonuç negatif sizce acelemi ettim yada yokmu gerçekten olsa çıkarmıydıki bilmiyorum çok moralsizim çok :( ama kasıklarım çok feci ağrıyo dolgunluk hissi var patlayacak gibi sanki içinde bişeyler hareket ediyor gibi çok ağrım var sizce ne olabilir :(

Kızlar banada yardım edin bugün cyloprogynova ilacımın son dozunu alıyorum ama yaklaşık 10 gündür kasık ve bel ağrısı akıntı sabah mide kazınmaları hafiften mide bulantıları sürekli uyku hali halsizlik yorgunluk şikayetim var ve adet günümü beklemeden bugün sabah evde idrar testi yaptım sonuç negatif sizce acelemi ettim yada yokmu gerçekten olsa çıkarmıydıki bilmiyorum çok moralsizim çok :( ama kasıklarım çok feci ağrıyo dolgunluk hissi var patlayacak gibi sanki içinde bişeyler hareket ediyor gibi çok ağrım var sizce ne olabilir :(

canım pericige söyledigim seyleri sanada söylüyorum lütfen adetiniz 5 - 10 gün gecmeden test yapmayın idrar testini bile iyi olacak seyler kötüye gidiyor. hatırlayın eskiden annelerimiz gebe olduklarını 3 ay kimseye demezlermiş emin olmdan 3 ay dan önce hiç bişeden emin olmamamk lazım ama simdi teknoloji gelişti falan filan ama tek yapmanız gereken adetiniz bir hafta gecsin ondan sora test yapın kendinizi yıpratıp tutunacak bebişinizide engelliyorsunuz kendinizi dinlemeyin. akışına bırakın kızlar :D :1:

Çok tşklr arkadaşlar ya özellikle Suna çok tşk ederim dinleyeceğim seni regl gecikmesi bekliyorum olmazsa dr.a gidiyorum. Bu arada günler nasıl geçecek bilmiyorum ama bakalım inş beklediğime değerde meleğim gerçekten ordadır ve bana sımsıkı tutunur :))

merhaba ccanım inşallah hamılesındır yerleşme kanaması olabılır bu
ama olmayabılır de bende de olmustu boyle addetımden 8 gun once kanama olmustu damla ddamla ama hamile değildim sen şimdiden kendini beklemeye alma rahat ol bekle adet gununu daynamıosan bır ıkı gun önceden kan testı yaptır çıkar varsa ama arkadasın dedığı gıbı keseyı görecek mıyız kalbı atacak mı vs vs vs bissürü soru çok yıpratıyo ınssanı bu beklemeler gerek yok ben yapmasaydım keşke bekleseydım dıorum ama işte ınsan sabreddemıo hayırlı haberini alırız inşallah

Beyaztavsanım gerçekten çok istiyorum hamile olmayı :) Umarım dediğin gibi hamileyimdir bu da yerleşme kanamasıdır. Günler geçmiyor sanki ama beklemeye kararlıyım inş hakkımızda hayırlısını versin Rabbim öğrenir öğrenmez hemen yazıcam buraya :))

Beyaztavsanım gerçekten çok istiyorum hamile olmayı :) Umarım dediğin gibi hamileyimdir bu da yerleşme kanamasıdır. Günler geçmiyor sanki ama beklemeye kararlıyım inş hakkımızda hayırlısını versin Rabbim öğrenir öğrenmez hemen yazıcam buraya :))[/QUOTE
:))) ayyy hadi inşallah bekliyorum güzel haberini son adet tarihin ne peki

:)) saol cnm benim en son 19 haziranda regl oldum bu ayda 19 unda olmam gerekiyor ki inş olmam :)) ama sayenizde beklemeye ikna oldum inş sonuca değer Rabbim isteyen herkese versin bebişlerini ya bu mübarek ayda gülsün yüzümüz inş

:)) saol cnm benim en son 19 haziranda regl oldum bu ayda 19 unda olmam gerekiyor ki inş olmam :)) ama sayenizde beklemeye ikna oldum inş sonuca değer Rabbim isteyen herkese versin bebişlerini ya bu mübarek ayda gülsün yüzümüz inş

hadi bakalım çok az kaldı bugun 18 i hadi inşallahhh gelmez adetin de hamiş olup bana eşlik edersin :)))))

ayy süpersin cnm çok sevindim inş darısı başıma olsun çok kasık ağrılarım var bazen moralim bozuluo kesin diyorum adet olucam snr bir şey gelmediğini görünce seviniyorum inş gelmesin yaa nolur gelmesin :)) çok umutlandım bu ay bende inş hamişimdir :))

ayy süpersin cnm çok sevindim inş darısı başıma olsun çok kasık ağrılarım var bazen moralim bozuluo kesin diyorum adet olucam snr bir şey gelmediğini görünce seviniyorum inş gelmesin yaa nolur gelmesin :)) çok umutlandım bu ay bende inş hamişimdir :))

inşallah yhaaa bak 19u oldu bende de kasık batması çok oldu inşallah bebişin habercisidir buuuuu

amiiin amiim milyon kere sonsuz kere amin inş öyledir :)) bir görsem onu orada dünyalar benim olacak hepimize çok iyi gelecek inş yaramazlık yapıyordur orada o yüzdendir bunlar..

canım bekle bence o ılacı 2 ay ıctım ve hep test yaptım bak uc aylık evlıyım bnun yan etkılerı bunlar dotkora resmen ben hamıleyım kesın dedı bu kadar olamaz dedım bas dönmesı ıde bulantısı kasık batması bel agrısı ne ararsan var doktorum bana dedıkı buılac beynı cok etkılıo yalancı gebelık kendını gebe gbı hıssedersın dıo ama ben bu ay ıcmıyorum ama fena umıtlendım hamıle olabılırı dıyorum kendıme beklıyorum bakalım sende bekle ama fazla takılma olurmu uzulme sabret

ben de bu ay üçüncü ay olacak klomen kullandım, bu ay rahim filmi de çektirdim ara ara ağrılarım oluyor batma gibi adet sancısı gibi... bilemiyorum artık bekliyorum sadece... temmuz 21 de adet olmayacağım inşallah... Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin....

merhaba kızlar benim 13 ünde adet olmam gerekiyordu hala olamadım bugün 8.gün 4 gün önce idrar testi yaptım sonuç negatifti dedim heralde hamile değilim ama hala adet olmadım internette araştırdım idrarda geç çıkabiliyormus bide benim adetim hiç gecikmezdi her ayın 13 ü yada 14 ü gibi mtlaka olurdum umutlanmak istemiyorum ama daha önce böyle birşey yaşayan var mı bana yardım edin kızlar nolur bulunduğum yerdeki hastanede kan testide yapılmıyor:(

merhaba kızlar benim 13 ünde adet olmam gerekiyordu hala olamadım bugün 8.gün 4 gün önce idrar testi yaptım sonuç negatifti dedim heralde hamile değilim ama hala adet olmadım internette araştırdım idrarda geç çıkabiliyormus bide benim adetim hiç gecikmezdi her ayın 13 ü yada 14 ü gibi mtlaka olurdum umutlanmak istemiyorum ama daha önce böyle birşey yaşayan var mı bana yardım edin kızlar nolur bulunduğum yerdeki hastanede kan testide yapılmıyor:(

bence birzdaha bekle yeniden test yaphemen çıkmayabiliyor.bazen stresten veya hava değişiminden adette gecikme olabiliyor.

Son düzenleme:
Back