• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim:)

Günaydınlar. Benim bir iki gün geçince yaptım pozitif çıktı. Öyle çok beklemedim yani. Allah herşeyin hayırlısını verir. içinizi ferah tutun bir ay olmaz dığer ay olur. Hiç boşa stres yapmayın..

arkadaşlar ben hamile olduğumu adetimden 10 gün geçtikten sonra öğrendim.evde uyguladığım bir testti doktora gittiğimde ise kese görülmüştü aslında 10 gün yeterli bir süre anlamak için.Allah bebek isteyen herkeze bir an önce nasip etsin inşallah.1.5 yıl bebek bekledikten sonra ümidini kaybetmiş ve şu an 7 aylık hamile olan anne adayından sevgilerle.:1:

arkadaşlar ben hamile olduğumu adetimden 10 gün geçtikten sonra öğrendim.evde uyguladığım bir testti doktora gittiğimde ise kese görülmüştü aslında 10 gün yeterli bir süre anlamak için.Allah bebek isteyen herkeze bir an önce nasip etsin inşallah.1.5 yıl bebek bekledikten sonra ümidini kaybetmiş ve şu an 7 aylık hamile olan anne adayından sevgilerle.:1:

hayırlı olsun, tebrik ederim..
darısı bizimde başımıza inşallahhhhh
benimde 1 yıl oldu.hala tık yok..

tavsiyelerin olabilir mi bana :)

tebrik ederim canım Allah sağlıkla, biran önce kucağına almayı nasip etsin bebişini, benim de bat ıma 10 gün var erken test yapsam çıkar mı acaba? göğüslerim dışında bütün belirtiler var ama belirtiler bukadar erken olur mu ki??? meraktan çatlamak üzereyim ya :(

eğer belirtiler varsa bekle cnmm inanki insan vücudundaki değişiklikleri anlıyor bende senn gibiyimm adetimm ilk defa geçtii pazartesini bekliyorumm sonuç için inşallahhh vardırr:9::9::9:

tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde adtimden 12 gün gecti evde test yaptım pozitif cıktı butun belırtıler var gecen hafta da 3 damla koyum bi kan geldı sence hamıle mıyım emın deılım

Back
X