Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede öyle olmalı ama ben gittim doktora bi sorun gözükmediğini söyledi.bi de testler yapalım adet olunca gel dedi.testlere de normal çıkarsa eşine de bakarız dedi.bu arada yara varmış bide bende:1no2:inşallah hayırlısı olur
Kizlarrrrrr!!!!!!!!!!!!! Benimde Adet Olmama 5 Gün Var Ama Acayip Kasiklarim Belim Agriyor Ve De Miden De Bi Kasilma Gibi Birşeyler Oluyor.sürekli Acikiyorum Acaba Böyle Olupda Hamile Kalan Varmi
belli olmuyor be canım bekle adet geçikmesini hayal kırıklığına uğramaKizlarrrrrr!!!!!!!!!!!!! Benimde Adet Olmama 5 Gün Var Ama Acayip Kasiklarim Belim Agriyor Ve De Miden De Bi Kasilma Gibi Birşeyler Oluyor.sürekli Acikiyorum Acaba Böyle Olupda Hamile Kalan Varmi
Geçen ay gittim yara ve akıntı var dedi doktor.Adet olduğunda gel hormon,kan testi falan yapalım dedi.Yarayı kurutmaya bakacak bi de akıntının azalması için ilaçlar verecek.Eşim olumlu bakıyo test yaptırmaya çok şükür öyle bi sıkıntımız yok ta inşallah bende bari sorun çıkmaz.Bi umut olsun ya.