Acaba hamile miyim?

Nylaa42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
3
1
22
Merhabalar, ben sevgilimle ilişki yaşadım fakat ilişki de bir boşalma olmadı. Prezervatif kullanmadığımız için ertesi gün hapı almaya karar verdim. Ertesi gün hapını aldım ve hiçbir şey çıkmayacağından çok rahat bir şekilde hareket ediyodum. İşin ilginç kısmı hapı aldıktan 1 hafta sonra kanama yaşadım ama pıhtılı bir kanamaydı ve normal adet süreci gibi 3 gün sürdü. Hap adetimi 20 30 gün öne çekti diye düşündüm çünkü damla damla kandan ziyade koyu kahve parçaçıklar geliyordu. Ped takmam gerekti. Daha sonra Erken gebelik Testi yapayım dedim ve yaptığım test ilişkiden 25 gün sonraydı. Negatif çıktı ama ben 29. Gün de yapmak istedim ilk 3 dk boyunca negatifti ve sonra silik çizgi çıktı. Bu silik çizgi 1 saat sonra kıpkırmızı oldu. Test mi bozuk anlam veremedim? Bugün sabah da yaptım ve tam negatif bir sonuç elde ettim.

Eklentiler

• IMG_20220608_203504.jpg
    IMG_20220608_203504.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 229
  • IMG_20220608_220616.jpg
    IMG_20220608_220616.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 246
  • IMG-20220608-WA0023.jpeg
    IMG-20220608-WA0023.jpeg
    32 KB · Görüntüleme: 279
Bazı testler yanlış sonuç verebiliyor. Emin olmak için kan verin bence bu ikilemle yaşanmaz.
Korunurken düşünerek hareket edin. Her korunmasız ilişkide ertesi gün hapı kullanırsanız vay hormonlarınızın haline.

Merhabalar, ben sevgilimle ilişki yaşadım fakat ilişki de bir boşalma olmadı. Prezervatif kullanmadığımız için ertesi gün hapı almaya karar verdim. Ertesi gün hapını aldım ve hiçbir şey çıkmayacağından çok rahat bir şekilde hareket ediyodum. İşin ilginç kısmı hapı aldıktan 1 hafta sonra kanama yaşadım ama pıhtılı bir kanamaydı ve normal adet süreci gibi 3 gün sürdü. Hap adetimi 20 30 gün öne çekti diye düşündüm çünkü damla damla kandan ziyade koyu kahve parçaçıklar geliyordu. Ped takmam gerekti. Daha sonra Erken gebelik Testi yapayım dedim ve yaptığım test ilişkiden 25 gün sonraydı. Negatif çıktı ama ben 29. Gün de yapmak istedim ilk 3 dk boyunca negatifti ve sonra silik çizgi çıktı. Bu silik çizgi 1 saat sonra kıpkırmızı oldu. Test mi bozuk anlam veremedim? Bugün sabah da yaptım ve tam negatif bir sonuç elde ettim.
korumasız ilişkilerde boşalma olmasa da her zaman hamilelik riski var diye biliyorum ve bildiğim kadarıyla bu testleri yapıp bi 5 dk beklemek gerekiyor. Ama yarım saat 1 saat sonrası sonuçlara güvenilmemeli üstünde de buna benzer bir bilgi yer alıyor olması lazım 1 saat çok uzun bir süre bence ya testi tekrarla ya da en kesin sonuç için kan testi ver. Bide o haplar hormon dengesini bozduğu için regli düzensizliği yaşaman normal 3 gün ped takarak geçirdiğin kanamanın ardından hamile olduğunu sanmıyorum ama kimler neler yaşıyor yine de emin olmak için bence tekrar test yap.

korumasız ilişkilerde boşalma olmasa da her zaman hamilelik riski var diye biliyorum ve bildiğim kadarıyla bu testleri yapıp bi 5 dk beklemek gerekiyor. Ama yarım saat 1 saat sonrası sonuçlara güvenilmemeli üstünde de buna benzer bir bilgi yer alıyor olması lazım 1 saat çok uzun bir süre bence ya testi tekrarla ya da en kesin sonuç için kan testi ver. Bide o haplar hormon dengesini bozduğu için regli düzensizliği yaşaman normal 3 gün ped takarak geçirdiğin kanamanın ardından hamile olduğunu sanmıyorum ama kimler neler yaşıyor yine de emin olmak için bence tekrar test yap.
Bugün sabah test yaptım farklı bir markanın ürünydü ve negatif sonuç çıktı. 20dk sonrası da negatifti. Ben de hamile olduğumu sanmıyorum imkanı çok çok düşük aşırı şaşırırım çıkarsa.

Eklentiler

• IMG-20220609-WA0000.jpeg
    IMG-20220609-WA0000.jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 247
Bence hamilelik yok ertesi günü hapı almışsınız o zaten adet dengesini bozuyor yani 1 hafta sonra olması normal. İlişkiden de baya geçmiş zaten çıksa çıkardı

Bence hamilelik yok ertesi günü hapı almışsınız o zaten adet dengesini bozuyor yani 1 hafta sonra olması normal. İlişkidençok
Yani hap çok kötü etki etti sanırım. 28nisanda adet olmuştum ve mayısın 1 inde bitmişti. 17 nisan gibi bir daha kanamam olmuştu. Neredeyse çok az insan adetin öne çekilmesi hakkında konuşmuş.

Hap alınca üst üste adet görüyorsun öyle etkileri var işte naparsın denge şaşıyor
Yani hap çok kötü etki etti sanırım. 28nisanda adet olmuştum ve mayısın 1 inde bitmişti. 17 nisan gibi bir daha kanamam olmuştu. Neredeyse çok az insan adetin öne çekilmesi hakkında konuşmuş.

Kizlar merhaba ben de yumurtlama gunumden sonra iliski yasadim hamile kalma riskim cok dusuktu iliski korunmaliydi ama kondomun altindan sizma olabilir diye korktuk 1 saat icinde hap aldim. Suan adetim 4 gun gecikti. Bu ella yumurtlama doneminden sonra ise yaramiyormus guya boylw bisey var mi?

Merhaba son durum ne? Bende reglimden bir gün sonra ilişki yaşadım ve ertes72 kullandım 5 gün sonra kanamam başladı kahverengi ve bazen de canlı kırmızı şeklinde az olmayacak şekilde kanamam var reglimde yaşadığım belirtilerin aynısını yaşıyorum bugün 2.günüm yerleşme kanaması gibi bir durum söz konusu değildir değil mi?

X