M Meltemmisin Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 1.857 978 123 Hatay 27 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Syysty #21 yesa1 .!.: Önce idrarda pozitif sonra kan olmalı bence Genişletmek için tıkla... Önce kanda olmuyormu gebelik hormonu daha sonra idrara geciyor dye biliyorum benimde 6 gün var erken gebelik test yaptım negatif yıkıldım
yesa1 .!.: Önce idrarda pozitif sonra kan olmalı bence Genişletmek için tıkla... Önce kanda olmuyormu gebelik hormonu daha sonra idrara geciyor dye biliyorum benimde 6 gün var erken gebelik test yaptım negatif yıkıldım
B BirVarmisimBirYokmusum Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2019 2.078 2.146 83 27 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Syysty #22 Evet once kanda cikar yazyor..
yesa ... Pro Üye 24 Temmuz 2008 25.483 44.483 1.123 27 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Syysty #23 lucesme .!.: Önce kanda olmuyormu gebelik hormonu daha sonra idrara geciyor dye biliyorum benimde 6 gün var erken gebelik test yaptım negatif yıkıldım Genişletmek için tıkla... tabii ama her ay her ay kan vermeye gitmek da cok olası değil o yuzden idrar testi yapılır sonra kan vermeye gıdılır. kı su an zaten hastaneler karısık ıdrarda cıkmamısken kan vermeye gıtmek bana mantıksız gelıyor
lucesme .!.: Önce kanda olmuyormu gebelik hormonu daha sonra idrara geciyor dye biliyorum benimde 6 gün var erken gebelik test yaptım negatif yıkıldım Genişletmek için tıkla... tabii ama her ay her ay kan vermeye gitmek da cok olası değil o yuzden idrar testi yapılır sonra kan vermeye gıdılır. kı su an zaten hastaneler karısık ıdrarda cıkmamısken kan vermeye gıtmek bana mantıksız gelıyor
S Syysty Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2020 52 9 6 24 27 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Syysty #24 1-2 hafta bekleyip tekrar test yapmayi düşünüyorum olmadi zaten kadin doguma gidip muane olucam