Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım adetine 18 gün önce gelen akıntı, muhtemelen yumurtlama akıntısıydı (bazılarının kanlı gelebiliyormuş), ben çok hafif bi çizgi gördüm, bu testi adetine kaç gün kala yaptın?Kızlar merhaba evleneli 9 ay oldu 5 aydır korunmuyoruz. Adetime 18 gün varken koyu renkli akıntı geldi ama 2 gün sürdü ve orkit hiç doldurmadı sizce hamilelik var mı test silik gözüküyor siz görüyor musunuz?
Kızlar adetim iki gün gecikti bu yaptığım ovulasyon testi. Sizce bir şey var mı
Neden gebelik testi yapmıyorsun canım?Kızlar adetim iki gün gecikti bu yaptığım ovulasyon testi. Sizce bir şey var mı
Evde yoktu o yüzden yapamadımNeden gebelik testi yapmıyorsun canım?
Ama ovü testleri her hamilede koyu çıkmıyor, ve sende de koyu çıkmamış zaten, yani genelde t çizgisi siyaha yakın bi koyulaşma oluyor hamileliklerde. (Bazılarında da olmuyor) bilemezsin yani. Boşuna yapma testlere yazık.Evde yoktu o yüzden yapamadım![]()
Tamam teşekkür ederimAma ovü testleri her hamilede koyu çıkmıyor, ve sende de koyu çıkmamış zaten, yani genelde t çizgisi siyaha yakın bi koyulaşma oluyor hamileliklerde. (Bazılarında da olmuyor) bilemezsin yani. Boşuna yapma testlere yazık.
Tamam teşekkür ederim![]()
Ya şimdi yapıp da negatif görmek istemiyorum hazır evde varken ovulasyon yaptım2 gün geçti nasıl gebelik testi alıp yapmadın kız :) benim şimdi 9 gün kaldı bata, 3 gün kalmasını bekliyorum test yapmak için
![]()
Nornalde günün geçiyorsa bilmem, ama zaten hamileyken öyle derler ya adetim gelecek gibi ağrım var hep wc ye gidiyorum ha geldi ha gelecek derken bebek geldi diyorlar.Ya şimdi yapıp da negatif görmek istemiyorum hazır evde varken ovulasyon yaptımçaktırmadan umut ektim yine ooof oooof adet olsam rahatlayacağım da onu da olmadım. Aslında ağrım var ama gelmiyor.
İnşallah o kadar çok istiyorum ki anlatamam Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallahNornalde günün geçiyorsa bilmem, ama zaten hamileyken öyle derler ya adetim gelecek gibi ağrım var hep wc ye gidiyorum ha geldi ha gelecek derken bebek geldi diyorlar.hadi bakalım hayırlısı, sankii var gibi gibi
![]()
Aminİnşallah o kadar çok istiyorum ki anlatamam Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Ay inşallahben silik gordum adetine 1 gun kala bidaha yap vardır inşalah
Aynen olabilir ilk defa bu markayı kullandım adetime yakınken Bi kere daha yaparım inşallah vardırBende aynı markayı kullandım. Ben sizde çizgi göremedim. Ama anlaşılan hem erken yapmışsınız. Hemde fotoğraftan anlamıyor olabiliriz
Adetime 10 gün varken yaptım canım takvim diye Bi uygulama kullanıyorum normalde geçmişti yumurtlama dönemi işte ne kadar doğru onu bilemiyorumCanım adetine 18 gün önce gelen akıntı, muhtemelen yumurtlama akıntısıydı (bazılarının kanlı gelebiliyormuş), ben çok hafif bi çizgi gördüm, bu testi adetine kaç gün kala yaptın?
Var gibi gözüküyor arkadaşım böyle yapmıştı sonra hamile olduğunu öğrendik
İnşallah ama bu ovulasyon testi yani çoğu kişi hep ikinci çizgi çıkar diyorVar gibi gözüküyor arkadaşım böyle yapmıştı sonra hamile olduğunu öğrendik![]()
Koş Bi eczaneden al da yap içinde kalmasınİnşallah ama bu ovulasyon testi yani çoğu kişi hep ikinci çizgi çıkar diyortest yapsam çıkar mı ki inşallah vardır kardeşim inşallah
![]()
Yaptım ama çıkmadıKoş Bi eczaneden al da yap içinde kalmasın![]()
Vardır inşallah canım ben adetim 8 gün geçince falan yapmıştımAynen olabilir ilk defa bu markayı kullandım adetime yakınken Bi kere daha yaparım inşallah vardır![]()