• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?

15968356185628874413067832074548.webp

Kızlar merhaba evleneli 9 ay oldu 5 aydır korunmuyoruz. Adetime 18 gün varken koyu renkli akıntı geldi ama 2 gün sürdü ve orkit hiç doldurmadı sizce hamilelik var mı test silik gözüküyor siz görüyor musunuz?
Canım adetine 18 gün önce gelen akıntı, muhtemelen yumurtlama akıntısıydı (bazılarının kanlı gelebiliyormuş), ben çok hafif bi çizgi gördüm, bu testi adetine kaç gün kala yaptın?

Evde yoktu o yüzden yapamadım 😔
Ama ovü testleri her hamilede koyu çıkmıyor, ve sende de koyu çıkmamış zaten, yani genelde t çizgisi siyaha yakın bi koyulaşma oluyor hamileliklerde. (Bazılarında da olmuyor) bilemezsin yani. Boşuna yapma testlere yazık.

Ama ovü testleri her hamilede koyu çıkmıyor, ve sende de koyu çıkmamış zaten, yani genelde t çizgisi siyaha yakın bi koyulaşma oluyor hamileliklerde. (Bazılarında da olmuyor) bilemezsin yani. Boşuna yapma testlere yazık.
Tamam teşekkür ederim 🙏

:rolleyes:2 gün geçti nasıl gebelik testi alıp yapmadın kız :) benim şimdi 9 gün kaldı bata, 3 gün kalmasını bekliyorum test yapmak için :KK70:
Ya şimdi yapıp da negatif görmek istemiyorum hazır evde varken ovulasyon yaptım 😂 çaktırmadan umut ektim yine ooof oooof adet olsam rahatlayacağım da onu da olmadım. Aslında ağrım var ama gelmiyor.

Ya şimdi yapıp da negatif görmek istemiyorum hazır evde varken ovulasyon yaptım 😂 çaktırmadan umut ektim yine ooof oooof adet olsam rahatlayacağım da onu da olmadım. Aslında ağrım var ama gelmiyor.
Nornalde günün geçiyorsa bilmem, ama zaten hamileyken öyle derler ya adetim gelecek gibi ağrım var hep wc ye gidiyorum ha geldi ha gelecek derken bebek geldi diyorlar. 🤣 hadi bakalım hayırlısı, sankii var gibi gibi :emir_bebek:

Nornalde günün geçiyorsa bilmem, ama zaten hamileyken öyle derler ya adetim gelecek gibi ağrım var hep wc ye gidiyorum ha geldi ha gelecek derken bebek geldi diyorlar. 🤣 hadi bakalım hayırlısı, sankii var gibi gibi :emir_bebek:
İnşallah o kadar çok istiyorum ki anlatamam Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah 😍

Canım adetine 18 gün önce gelen akıntı, muhtemelen yumurtlama akıntısıydı (bazılarının kanlı gelebiliyormuş), ben çok hafif bi çizgi gördüm, bu testi adetine kaç gün kala yaptın?
Adetime 10 gün varken yaptım canım takvim diye Bi uygulama kullanıyorum normalde geçmişti yumurtlama dönemi işte ne kadar doğru onu bilemiyorum

Var gibi gözüküyor arkadaşım böyle yapmıştı sonra hamile olduğunu öğrendik 💃💃💗💗
İnşallah ama bu ovulasyon testi yani çoğu kişi hep ikinci çizgi çıkar diyor 😔 test yapsam çıkar mı ki inşallah vardır kardeşim inşallah 😍

Back