Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetine 18 gun varsa sen daha ovulasyona yeni girmissin demektir. O kan da adet zamaninda atilamamis beklemis kan. Gebelik şu gunlerde olmaz. Ovulasyon doneminde yasanan iliskide yuksek ihtimalle olur. Adet geciktikten sonra da testte cikar.Kızlar merhaba evleneli 9 ay oldu 5 aydır korunmuyoruz. Adetime 18 gün varken koyu renkli akıntı geldi ama 2 gün sürdü ve orkit hiç doldurmadı sizce hamilelik var mı test silik gözüküyor siz görüyor musunuz?
Testi dün yaptım adetime ise 9 gün kaldıTesti yapalı ne kadar oldu birde adetinize kac gün var
Kızlar merhaba evleneli 9 ay oldu 5 aydır korunmuyoruz. Adetime 18 gün varken koyu renkli akıntı geldi ama 2 gün sürdü ve orkit hiç doldurmadı sizce hamilelik var mı test silik gözüküyor siz görüyor musunuz?
Cok erken yapmıssınız testi evet silik bi cizgi var ama bazı testlerde idrar kuruyunca kuruma cizgisi beliriyor muhtemelen oyle bi şey bu da daha cok erken test icin en azindan 2 3 gün kala tekrarlayın yine olmazsa adetiniz gecince tekrarlayınTesti dün yaptım adetime ise 9 gün kaldı![]()
10 gün içinde 2 kere adet kanaması oldu geçen aylarda ve çoktu o yüzden çok korktum doktora gittim ama maalesef doğru düzgün de bakmamıştı koku hassasiyeti yükselince test yapmak istedim teşekkür ederim bilginiz içinAdetine 18 gun varsa sen daha ovulasyona yeni girmissin demektir. O kan da adet zamaninda atilamamis beklemis kan. Gebelik şu gunlerde olmaz. Ovulasyon doneminde yasanan iliskide yuksek ihtimalle olur. Adet geciktikten sonra da testte cikar.
Öyle yapıcam artık planlı çocuk beklemek çok zor oluyor çok teşekkür ederimCok erken yapmıssınız testi evet silik bi cizgi var ama bazı testlerde idrar kuruyunca kuruma cizgisi beliriyor muhtemelen oyle bi şey bu da daha cok erken test icin en azindan 2 3 gün kala tekrarlayın yine olmazsa adetiniz gecince tekrarlayın
Dikkatli bakınca görebiliyorum ama resimde çıkmıyor yada idrar kalıntısı olabilirteste gore hayir sanki..
2. cizgiyi goremedim ben cok mu silik yoksa yok mu?
Evet öyle oluyor iyice aklina takilip merak ediyorsun bi an once zaman g3csin istiyosun ama sanki ilerlemiyor anliyorum ama beklemekten baska care yok malesefÖyle yapıcam artık planlı çocuk beklemek çok zor oluyor çok teşekkür ederim
Aynen çok korkuyorum olmazsa diye belki de psikolojik olarak yıpratıyorum kendimiEvet öyle oluyor iyice aklina takilip merak ediyorsun bi an once zaman g3csin istiyosun ama sanki ilerlemiyor anliyorum ama beklemekten baska care yok malesef
18 günde mümkün değil canımKızlar merhaba evleneli 9 ay oldu 5 aydır korunmuyoruz. Adetime 18 gün varken koyu renkli akıntı geldi ama 2 gün sürdü ve orkit hiç doldurmadı sizce hamilelik var mı test silik gözüküyor siz görüyor musunuz?
Testi 10 gün kala yaptım böyle gözüktü18 günde mümkün değil canım
10 kalada çok erken gününü bekle boşuna sıtrese sokma kendiniTesti 10 gün kala yaptım böyle gözüktü![]()
Tamam canım çok sağol10 kalada çok erken gününü bekle boşuna sıtrese sokma kendini
Rica ederim hakkında hayırlısı olsun inşlallahTamam canım çok sağol
Aynen çok korkuyorum olmazsa diye belki de psikolojik olarak yıpratıyorum kendimi![]()
Amin çocuk sahibi olmak isteyen herkesin inşallahRica ederim hakkında hayırlısı olsun inşlallah![]()
Adetine 18 gun varsa sen daha ovulasyona yeni girmissin demektir. O kan da adet zamaninda atilamamis beklemis kan. Gebelik şu gunlerde olmaz. Ovulasyon doneminde yasanan iliskide yuksek ihtimalle olur. Adet geciktikten sonra da testte cikar.
Teşekkür ederim bilginiz içinAdetine 18 gun varsa sen daha ovulasyona yeni girmissin demektir. O kan da adet zamaninda atilamamis beklemis kan. Gebelik şu gunlerde olmaz. Ovulasyon doneminde yasanan iliskide yuksek ihtimalle olur. Adet geciktikten sonra da testte cikar.
ben silik gordum adetine 1 gun kala bidaha yap vardır inşalahKızlar merhaba evleneli 9 ay oldu 5 aydır korunmuyoruz. Adetime 18 gün varken koyu renkli akıntı geldi ama 2 gün sürdü ve orkit hiç doldurmadı sizce hamilelik var mı test silik gözüküyor siz görüyor musunuz?
Bende aynı markayı kullandım. Ben sizde çizgi göremedim. Ama anlaşılan hem erken yapmışsınız. Hemde fotoğraftan anlamıyor olabilirizKızlar merhaba evleneli 9 ay oldu 5 aydır korunmuyoruz. Adetime 18 gün varken koyu renkli akıntı geldi ama 2 gün sürdü ve orkit hiç doldurmadı sizce hamilelik var mı test silik gözüküyor siz görüyor musunuz?