- 22 Eylül 2017
- 337
- 229
- 103
- Konu Sahibi Mislinadorak
-
25 mart'ta ilişki oldu sence geç döllenme mi canım?Bide kan testi yapın.
Hamilelik olmaya bilir, geç döllenme olabilir.. bu iki ihtimal olur zaten
Yok kz o zaman hamilelik yok25 mart'ta ilişki oldu sence geç döllenme mi canım?
Test yapn test.yapmadan ne biz bilebiliriz ne sizSlm ben yeniyim aranizda benim adetim 7 gün geçti henüz olmadm ve göğüslerim aşırı kaşınıyo Test yapmaya korkuyom ya yine yoksa dye son adet tarihim 4 Haziran bilgi verirseniz sevinirim sabahları miğde bulantısı yaşıyorum bu aralar
Tebrikler hamilesin..Herkese merhabalar,
Sizlere danışmaya geldim. Yumurtlama günümün 11. veya 12. günü bugün.
Sabah test yaptım ve çıkan sonucun fotoğrafını iletiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum ve ne kadar süre beklemem gerek ?Kan testi yaptırmalı mıyım hemen ?Eki Görüntüle 2660781
25 mart'ta ilişki oldu sence geç döllenme mi canım?
25 haziran pardon mart yazmışım.Yok kz o zaman hamilelik yok
Teşekkürler inşaAllah öyledir. Kan testi hemen yaptırmalı mıyım ? Yoksa biraz daha beklemeli miyim ? Bat 12.07.2020 yani yarın.Tebrikler hamilesin..
Yarn yaptırın benceTeşekkürler inşaAllah öyledir. Kan testi hemen yaptırmalı mıyım ? Yoksa biraz daha beklemeli miyim ? Bat 12.07.2020 yani yarın.
Tamamdır o zaman çok teşekkür ederim. Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşaAllahYarn yaptırın bence
Hee o zaman olmayablr.. üzenden baya zaman geçmş olsaydı çıkardı25 haziran pardon mart yazmışım.
Test yapn test.yapmadan ne biz bilebiliriz ne siz
Yapıyım ozmn testi teşkr edrm
AaammmiiiiinnnnnnhhTamamdır o zaman çok teşekkür ederim. Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Karnım ağrıyor azıcık kan geldi adetim sanırım stresten gecikti geliyor kırmızılarHee o zaman olmayablr.. üzenden baya zaman geçmş olsaydı çıkardı
. Ama tedbir amaçlı kan baktırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?