İnşallah yaCanım çift çizgi çıkmış işte daha ne olsun
Maşallah canim hadi biri yanlış olsa ucu de mi yanlış :) tebrik ederim sağlıkla ilerlesin sağlıcakla al kucağınaMerhaba kızlar, burada yeniyim, Bu ay 3 Martta yumurtladığımı hissettim. O dönemde birlikte olduk, şimdi adetim 4 gün gecikti üç test yaptım farklı markalar. En üstteki erken gebelik testi diğerleri ise normal. Sizce hamile miyim? İlginç olan şu ki adet olacakmış gibi hissediyorum ve hiç hamilelik belirtisi yaşamıyorum
Daha ne olsunnn mis gibi hamilesinn sağ salim al kucağınaMerhaba kızlar, burada yeniyim, Bu ay 3 Martta yumurtladığımı hissettim. O dönemde birlikte olduk, şimdi adetim 4 gün gecikti üç test yaptım farklı markalar. En üstteki erken gebelik testi diğerleri ise normal. Sizce hamile miyim? İlginç olan şu ki adet olacakmış gibi hissediyorum ve hiç hamilelik belirtisi yaşamıyorum
Tabi ki hamilesin.Merhaba kızlar, burada yeniyim, Bu ay 3 Martta yumurtladığımı hissettim. O dönemde birlikte olduk, şimdi adetim 4 gün gecikti üç test yaptım farklı markalar. En üstteki erken gebelik testi diğerleri ise normal. Sizce hamile miyim? İlginç olan şu ki adet olacakmış gibi hissediyorum ve hiç hamilelik belirtisi yaşamıyorum
Amin çok teşekkürler darısı başınızaBesbelli hamişsin kuzumAllahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere
Amin inşallahDaha ne olsunnn mis gibi hamilesinn sağ salim al kucağına