Şimdiye kadar adetlerim hep günü güne olurdu ilk defa bu kadar geçiyo ama hamilelik belirtisi de yok hiç bilmiyorum5 gün uzun bir süre.erken gebelikde çıkması lazımdı bence.siz en iyisi kan testi yaptırın kesin sonuç o
Hiç bişey yok tertemizdi çokda üzüldümGeç döllenmede ola bilir yani.testde hiç mi çizgi yok?silikde olsa
Dediğim gibi geç döllenmede ola bilir.5 gün daha bekleyin gelmese yine test yapın.he bide adetin böyle geçilmesini derler ki vicud kendini hamileliğe hazırlıyorHiç bişey yok tertemizdi çokda üzüldüm
Ay inşallah olur artık iki kez aşılama yaptık olmadı çok yıprandım inşallah dediğiniz gibidir çok sağolunDediğim gibi geç döllenmede ola bilir.5 gün daha bekleyin gelmese yine test yapın.he bide adetin böyle geçilmesini derler ki vicud kendini hamileliğe hazırlıyor
İnşAllah canım.sen yinede çok ümitlenmeAy inşallah olur artık iki kez aşılama yaptık olmadı çok yıprandım inşallah dediğiniz gibidir çok sağolun
Aynen öyle çok sağolunİnşAllah canım.sen yinede çok ümitlenme
Canım aynı sorun bizde de var sperm. Sayısı düşük adetime 5 gün var erken gebelik yaptım görünmeyecek kadar silik çıktı anlamadım yaİyi günler hanımlar sizlerin desteğinizi fikrini almak istediğim bir konu var 1 buçuk yıllık evliyiz çocuk istiyoruz eşimden sperm azlığı var. Benim adet lerim günü gününe olur. En fazla 1 2 gün geciktiği oluyodu bi kaç aydır. Ama bu ay 5 gündür geçiyo acaba hamile miyim? Hiç bir belirti yok sadece sık sık gaz sıkışmaları oluyo dün erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi acaba hamile miyim?
Ve 1 haftadır karnım çok agiriyor. Sancılar oluyorİyi günler hanımlar sizlerin desteğinizi fikrini almak istediğim bir konu var 1 buçuk yıllık evliyiz çocuk istiyoruz eşimden sperm azlığı var. Benim adet lerim günü gününe olur. En fazla 1 2 gün geciktiği oluyodu bi kaç aydır. Ama bu ay 5 gündür geçiyo acaba hamile miyim? Hiç bir belirti yok sadece sık sık gaz sıkışmaları oluyo dün erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi acaba hamile miyim?
Banada var gibi geldi canım çok silik bir çizgi ayrıca bu testi ilk defa gördüm değişik geldi inşallah vardır kuzum kan testi ver bence hemen varsa çıkar ordaAdetime 5 gün. Var erken gebelik. Yaptım 1 hafta önceden başladı karın ağrılarım görünmeyecek kadar silik çizgi görüyorum ben ya sizce var mı
Yarın sağlık ocağına gidip vericem inşallah bana da çok silik geldi 4 de yaptım gece sabah böyle. GördümBanada var gibi geldi canım çok silik bir çizgi ayrıca bu testi ilk defa gördüm değişik geldi inşallah vardır kuzum kan testi ver bence hemen varsa çıkar orda
Presed diye bi markaBanada var gibi geldi canım çok silik bir çizgi ayrıca bu testi ilk defa gördüm değişik geldi inşallah vardır kuzum kan testi ver bence hemen varsa çıkar orda
Sperm düşük nasıl anlıyorsunuzCanım aynı sorun bizde de var sperm. Sayısı düşük adetime 5 gün var erken gebelik yaptım görünmeyecek kadar silik çıktı anlamadım ya
Test yaptırdık öyle öğrendikSperm düşük nasıl anlıyorsunuz
Nasıltest hangi, doktora gidiliyorTest yaptırdık öyle öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?