- 8 Nisan 2018
- 1.018
- 364
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
Hadi inşallah bacaklarım kasıklarım vajinam çok ağrıyor şuan birazda korkuyorum tabiA
Aa Kesin hamilesin bu teste göre :) hayırlısı oksub
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah bacaklarım kasıklarım vajinam çok ağrıyor şuan birazda korkuyorum tabiA
Aa Kesin hamilesin bu teste göre :) hayırlısı oksub
Korkunuz niye?Hadi inşallah bacaklarım kasıklarım vajinam çok ağrıyor şuan birazda korkuyorum tabi
Çok şiddetli olunca düşük felan diyolar ya ondanKorkunuz niye?
Peki ağrılarınız sızı şeklinde mi Yoksa dayanılmaz ve uyutmayacak derecedemi. Eğer öyle ise beklemeseniz gerekirÇok şiddetli olunca düşük felan diyolar ya ondan
Peki ağrılarınız sızı şeklinde mi Yoksa dayanılmaz ve uyutmayacak derecedemi. Eğer öyle ise beklemeseniz gerekirÇok şiddetli olunca düşük felan diyolar ya ondan
Her ikiside sağ tarafımdaPeki ağrılarınız sızı şeklinde mi Yoksa dayanılmaz ve uyutmayacak derecedemi. Eğer öyle ise beklemeseniz gerekir
Hmm Yani ben gebeliğinin en başından 4.ayına kadar bahsettiniz ağrıları özellikle geceleri olmak üzere yaşadım. Bunun üstüne garanti olsun diye dr um progestan vermişti onu kullandım. Siz sabah bi dr a görünün.Her ikiside sağ tarafımda
Kaynanam enfeksiyondur diyorHmm Yani ben gebeliğinin en başından 4.ayına kadar bahsettiniz ağrıları özellikle geceleri olmak üzere yaşadım. Bunun üstüne garanti olsun diye dr um progestan vermişti onu kullandım. Siz sabah bi dr a görünün.
Sorunda orda işte kan negatif test pozitifİyi de bu negatif?
Hadi bir test bozuk çift çizgi çıktı diyelim diğeride mi bozukDeğer çok düşük hamile olmaya bilirsin
Kanda testi tekrarlarsanız daha net sonuç alırsınız.Sorunda orda işte kan negatif test pozitif
Kan testini tekrarla bence.
Beta hcg önce kana sonra idrara a geçer amaBenimde kafam karıştı yani şuanda acayip derecede kasık ve vajina ağrım var ne yapacagımı bilmiyorum
Böyle görünüyor önceki kan sonuçlarıma baktığımda düz çizgi bunda yukarı doğru dikkatimi çekti belkide çok yeniydi kanda belli olmadıBeta hcg önce kana sonra idrara a geçer ama