• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acaba hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kahverengi_0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
6
2
1
31
Merhabalar aranıza yeni katıldım sürekli takip ediyodum zaten benim bir sorum olucak yardımcı olursanız eğer çok mutlu olurum. 16 aralikta adet olmam lazımdı olmadım sat 16 Kasım idrar testleri negatif bugün kan verdim sonuç bekliyorum ama meraktan da olucem. Sizce hamilelik mi veya farklı bir durum olabilir mi?

16 aralıkda adet olmanız gerekiyorsa + çıkardı gibi geliyor bana. Hakkınızda hayırlısı

Bazen mevsim geçişlerinde de gecikebiliyor,benimde 13 gün falan geçmişti ama hamile değildim test yaptığımda ,inşallah kanda pozitif çıkar hakkında hayırlısı olsun.

canım geç döllenme ise bir ihtimal canım
kızımda 14. gün öğrenmiştim

Benim pek etkilemez uzin zamanlı adet gecikmesi yaşamam pek ama yinede umudum yok gibi
Benimde öyleydi aslında ama bide çocuk denemelerinde gecikmelerim çok olmuştu en sonunda test mest yapmıcam demiştim adetim 8 gün geçtiği halde eşimin ısrarıyla yapmıştım pozitifi öyle gördüm yakında belki sizde güzel haberi alırsınız:)

Benimde öyleydi aslında ama bide çocuk denemelerinde gecikmelerim çok olmuştu en sonunda test mest yapmıcam demiştim adetim 8 gün geçtiği halde eşimin ısrarıyla yapmıştım pozitifi öyle gördüm yakında belki sizde güzel haberi alırsınız:)
Ay hadi inşallah ben de testten güzel sonuç alırım insallahhj

Back