• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?

Hamile miyim?

• Evet

OY: 1 33,3%
  • Hayır

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

FatmaaS

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
48
17
8
32
Hanımlar merhaba. Lütfen bana yardımcı olun :( ben 25-26 günde regl olurum. Bu ay 5inde olmam gerekiyordu ancak bugün 10u. Yani 32 gün oldu. Ve aylardır çocugumuz olsun istiyoruz. Daha dün gebelik testi yaptım sonuç negatif. Regl belirtilerim de yok. Hergün bebek duası ederken şimdi ya regl olayım ya gebeliğim belli olsun diye çıldırıyorum :( belirsizlikten ne yiyorum ne uyuyorum. Eğer gebelik yüzünden regl olamıyorsam neden gebelik testin de cıkmaz? Yarın kan vermeye gidicem am zaman durdu sanki :(

Gebelik testinde adetten 2 3 hafta sonra bile ancak çıkabiliyor gebelik olsa da. Kan testi en garanti

Anket gereksiz olmamış mı:deli: 5 günlük gecikmeden nerden bilelim ki oylayalım:)

Ben de hamileyim. Cok erken farkettim. Idrar testinde cikmadi. Kan testinde cikti. Insallah allah dualarini kabul eder.

Belirtiler psikolojik olabilir. Fazla stres gecikmeye sebep oluyor genelde. Doktora gitmen en doğrusu.

Hanımlar merhaba. Lütfen bana yardımcı olun :KK43: ben 25-26 günde regl olurum. Bu ay 5inde olmam gerekiyordu ancak bugün 10u. Yani 32 gün oldu. Ve aylardır çocugumuz olsun istiyoruz. Daha dün gebelik testi yaptım sonuç negatif. Regl belirtilerim de yok. Hergün bebek duası ederken şimdi ya regl olayım ya gebeliğim belli olsun diye çıldırıyorum :KK43: belirsizlikten ne yiyorum ne uyuyorum. Eğer gebelik yüzünden regl olamıyorsam neden gebelik testin de cıkmaz? Yarın kan vermeye gidicem am zaman durdu sanki :KK43:
inşallah gönlünüzden geçen olur.. Sizin için dua edicem. Ben de 2 yıl sonra çift çizgiyi gördüm. Yaşadığım onca olumsuzluğa rağmen de kucağıma aldım sağ selim. 30 haftalık doğan bir mucizenin annesiyim şükürler olsun.. Umudunuzu hiç yitirmeyin. Mutlaka meleğiniz er ya da geç size gelecektir..

Hanımlar merhaba. Lütfen bana yardımcı olun :KK43: ben 25-26 günde regl olurum. Bu ay 5inde olmam gerekiyordu ancak bugün 10u. Yani 32 gün oldu. Ve aylardır çocugumuz olsun istiyoruz. Daha dün gebelik testi yaptım sonuç negatif. Regl belirtilerim de yok. Hergün bebek duası ederken şimdi ya regl olayım ya gebeliğim belli olsun diye çıldırıyorum :KK43: belirsizlikten ne yiyorum ne uyuyorum. Eğer gebelik yüzünden regl olamıyorsam neden gebelik testin de cıkmaz? Yarın kan vermeye gidicem am zaman durdu sanki :KK43:
Azcik daha bkle sora kan testi yaparsn

inşallah gönlünüzden geçen olur.. Sizin için dua edicem. Ben de 2 yıl sonra çift çizgiyi gördüm. Yaşadığım onca olumsuzluğa rağmen de kucağıma aldım sağ selim. 30 haftalık doğan bir mucizenin annesiyim şükürler olsun.. Umudunuzu hiç yitirmeyin. Mutlaka meleğiniz er ya da geç size gelecektir.. Mutalaka kan tahlili de verin, kesin sonuç verecektir..

Heyecanınıız çok iyi anlıyorum.Ancak 5 gün gecikmeyle varsa çıkardiye biliyorum.Ha bazen idrar testlerinde hata oluyor o ayrı mesele.En dogru sonuç kan testi.Havlardan da gecikme olabilir.

İnş hamilesindir kan testi en doğru sonuç verir geç döllenme fln olduysa idrarda çıkmayabilir hakkınızda hayırlısı olsun bizde çok istiyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin

Adetin geçmiş 5 gün.Demek ki bu ay her ay ki vaktinde degil daha geç yumurtlaman olmuş.Bu da döngünün uzamasına sebep olmuş.Sanırım yumurtlama takibi yapmıyorsun.O yüzden döngünü bilemiyorsun şuan.Testlerde çıkmayabilir belki geçen hafta yumurta çatladı o yüzden ancak kan testiyle belli olur.Dıktora gitmen daha iyi en azından ya hamilelik olacak sonucu ya da adet söktürücüyle bir an önce adet olacaksın

Adetin geçmiş 5 gün.Demek ki bu ay her ay ki vaktinde degil daha geç yumurtlaman olmuş.Bu da döngünün uzamasına sebep olmuş.Sanırım yumurtlama takibi yapmıyorsun.O yüzden döngünü bilemiyorsun şuan.Testlerde çıkmayabilir belki geçen hafta yumurta çatladı o yüzden ancak kan testiyle belli olur.Dıktora gitmen daha iyi en azından ya hamilelik olacak sonucu ya da adet söktürücüyle bir an önce adet olacaksın
İnanın o kadar profesyonel açıkladınız ki benim bu kadar bilgim yok ne yazıkki :( o yüzden gözümden kaçan bişeyler mutlaka vardır. Teşekkürler

Henüz regl olmadım. Bir önceki reglimin üzerinden 32 gün geçti. Yarın kan testi vericem çıkar mı dersiniz?

Adetten derken adet olma tarihinden demek istedim ayın 5inden sonra yani.
Benimki öyle olmuştu.
Diyelim ki ayın 5i regl olmayınca sonrasında 2.5 hafta falan test yaptım. Hep negatif çıktı. 2.5 hafta sonra pozitif oldu. Yani cok gec verebiliyor sonucu bazen.
Kanda kesin cıkar merak etme
Hala şansın var:)
İnnşşallah hamilesindir hayırlısıyla:KK200:

Back