- 7 Ekim 2020
- 316
- 286
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sağlık ocağına git bence inşallah vardırHemen baktım bir dakika içerisinde
Hemen baktım bir dakika içerisinde burda net göremedim hemen açıp baktım çizik gibi cam kısmı, ellerim titriyordu zaten çekemedenEvet gördüm sanki . Kapağını açmadan önceki fotoğrafı yükler misin? Hemen mi çektin fotoğrafı
O zaman ben sağlık ocağına kaçarHemen çektiysen eğer o kuruma çizgisi değildir. Ben sağlık ocağında kan testi yapmıştım sabah yapıyorlardı![]()
Evet ilk idrarla, garanti olsun dedimİlk idrarla mı yaptın?
O zaman ben sağlık ocağına kaçar![]()
O zaman ben sağlık ocağına kaçar
Pek üzülmem görene kadar sevinmiyorumCanım değer küçükse bile üzülüp strese gireceksen birkaç gün daha bekle![]()
Rica ederim umarım gördüğümüz çizgi bebiştir haber bekliyorumPek üzülmem görene kadar sevinmiyorumKan verdim şuan. sağ ol ilgin için
inşallahhhh haber vereceğimRica ederim umarım gördüğümüz çizgi bebiştir haber bekliyorum![]()
Enabızdan tahlillerim kısmından mı bakıyoruz sonuçlara ? Sağlık ocağındakiler nete bir ayda anca düşüyor dedi ben de bilmediklerini düşündüm doktor da nette görünür dediRica ederim umarım gördüğümüz çizgi bebiştir haber bekliyorum![]()
Aynen e nabızdan bakıyorsun ben bugün yaptırdım.0.44 çıktı yani hamile değilim maalesef ama belirtilerim vardı anlayamadımEnabızdan tahlillerim kısmından mı bakıyoruz sonuçlara ? Sağlık ocağındakiler nete bir ayda anca düşüyor dedi ben de bilmediklerini düşündüm doktor da nette görünür dedi
Tahlillerim kısmından mı baktın ben de görünmüyor. ÜzüldümAynen e nabızdan bakıyorsun ben bugün yaptırdım.0.44 çıktı yani hamile değilim maalesef ama belirtilerim vardı anlayamadım
Amin canım bi dahaki aylara inşallah . Aynen tahlillerim kısmından betahcg ye tıkla karşılaştır de bize de söyle merakla bekliyorumTahlillerim kısmından mı baktın ben de görünmüyor. Hayırlısı olsun hakkında
Tahlillerim kısmından görünmüyor en son 2020 den bir tahlil görünüyorAmin canım bi dahaki aylara inşallah . Aynen tahlillerim kısmından betahcg ye tıkla karşılaştır de bize de söyle merakla bekliyorum
Amin. Aynen tahlillerim kısmından betahcg ye gir görünür bulamadın mı
O zaman İnternete daha düşmemiştir yada onaylanmamıştır doktoru arasanaTahlillerim kısmından görünmüyor en son 2020 den bir tahlil görünüyor
Sağlık ocağında yaptırdım doktora ulaşamam. Doğru yere bakıyorum değil mi böyle görünüyor girdiğim gibiO zaman İnternete daha düşmemiştir yada onaylanmamıştır doktoru arasana
Sana bir kod verdiler mi? Her şehrin bir adresi oluyor sanırım. biz kod giriyorduk oyle görüyoruz meselaEnabızdan tahlillerim kısmından mı bakıyoruz sonuçlara ? Sağlık ocağındakiler nete bir ayda anca düşüyor dedi ben de bilmediklerini düşündüm doktor da nette görünür dedi
Bana verilmedi de kan aldıkları kaba yapıştırdılar. Sonradan netten araştırınca kodla da olduğunu öğrendim bilseydim resmini çekerdim. Mecbur yarını bekleyeceğimSana bir kod verdiler mi? Her şehrin bir adresi oluyor sanırım. biz kod giriyorduk oyle görüyoruz mesela
Sen e nabız ın uygulamasını indirsene oradan bak birde crp ne kiBana verilmedi de kan aldıkları kaba yapıştırdılar. Sonradan netten araştırınca kodla da olduğunu öğrendim bilseydim resmini çekerdim. Mecbur yarını bekleyeceğim![]()