• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?? Adetim 6 gün gecikti yardımcı olur musunuz 🙏🙏

Evet gördüm sanki . Kapağını açmadan önceki fotoğrafı yükler misin? Hemen mi çektin fotoğrafı
Hemen baktım bir dakika içerisinde burda net göremedim hemen açıp baktım çizik gibi cam kısmı, ellerim titriyordu zaten çekemeden 😬

Eklentiler

• A06304E1-EB07-40B2-8B09-541C521657FB.webp
    A06304E1-EB07-40B2-8B09-541C521657FB.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 279
  • 03F5C682-14C3-40D2-9AF6-81D7BFF19FB4.webp
    03F5C682-14C3-40D2-9AF6-81D7BFF19FB4.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 270
Rica ederim umarım gördüğümüz çizgi bebiştir haber bekliyorum 🥰
Enabızdan tahlillerim kısmından mı bakıyoruz sonuçlara ? Sağlık ocağındakiler nete bir ayda anca düşüyor dedi ben de bilmediklerini düşündüm doktor da nette görünür dedi

Enabızdan tahlillerim kısmından mı bakıyoruz sonuçlara ? Sağlık ocağındakiler nete bir ayda anca düşüyor dedi ben de bilmediklerini düşündüm doktor da nette görünür dedi
Aynen e nabızdan bakıyorsun ben bugün yaptırdım.0.44 çıktı yani hamile değilim maalesef ama belirtilerim vardı anlayamadım

Aynen e nabızdan bakıyorsun ben bugün yaptırdım.0.44 çıktı yani hamile değilim maalesef ama belirtilerim vardı anlayamadım
Tahlillerim kısmından mı baktın ben de görünmüyor. Üzüldüm :( Hayırlısı olsun hakkında

Tahlillerim kısmından mı baktın ben de görünmüyor. Hayırlısı olsun hakkında
Amin canım bi dahaki aylara inşallah . Aynen tahlillerim kısmından betahcg ye tıkla karşılaştır de bize de söyle merakla bekliyorum

O zaman İnternete daha düşmemiştir yada onaylanmamıştır doktoru arasana
Sağlık ocağında yaptırdım doktora ulaşamam. Doğru yere bakıyorum değil mi böyle görünüyor girdiğim gibi

Eklentiler

• 70EF2F0A-E447-43C2-8F2C-E50AEF6DB322.webp
    70EF2F0A-E447-43C2-8F2C-E50AEF6DB322.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 287
Son düzenleme:
Sana bir kod verdiler mi? Her şehrin bir adresi oluyor sanırım. biz kod giriyorduk oyle görüyoruz mesela

Sana bir kod verdiler mi? Her şehrin bir adresi oluyor sanırım. biz kod giriyorduk oyle görüyoruz mesela
Bana verilmedi de kan aldıkları kaba yapıştırdılar. Sonradan netten araştırınca kodla da olduğunu öğrendim bilseydim resmini çekerdim. Mecbur yarını bekleyeceğim 😩😩

Bana verilmedi de kan aldıkları kaba yapıştırdılar. Sonradan netten araştırınca kodla da olduğunu öğrendim bilseydim resmini çekerdim. Mecbur yarını bekleyeceğim 😩😩
Sen e nabız ın uygulamasını indirsene oradan bak birde crp ne ki

Back