• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?? Adetim 6 gün gecikti yardımcı olur musunuz 🙏🙏

AnonimB

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
17
2
16
24
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Adetim normalde düzensizdi ama son aylarda düzene girmişti, adetim bu ay 6 gün gecikti hamilelikten şüpheleniyorum yaklaşık 10 gündür akıntım normalinden fazlalaştı beyaz krem gibi kokusuz akıntım var, ve göğüslerimin dipleri ağrıyor en önemlisi de 1 haftadır falan sağ ve sol yumurtalığıma 2-3 saate bir ikisinede ayrı ayrı sancı giriyor çok merak ediyorum yaşayanlar varsa lütfen yazsın 🙏🙏

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Adetim normalde düzensizdi ama son aylarda düzene girmişti, adetim bu ay 6 gün gecikti hamilelikten şüpheleniyorum yaklaşık 10 gündür akıntım normalinden fazlalaştı beyaz krem gibi kokusuz akıntım var, ve göğüslerimin dipleri ağrıyor en önemlisi de 1 haftadır falan sağ ve sol yumurtalığıma 2-3 saate bir ikisinede ayrı ayrı sancı giriyor çok merak ediyorum yaşayanlar varsa lütfen yazsın 🙏🙏
Mesela ben buay 8 gun gec yumurtladim.Dolayisiyla , adetim normal de, 8gun gecikmeli olacakti.Gec yumurtlama durumun yoksa , test yap cikar artik.

Ümitlendirmek gibi olmasın ama bende başlarda hamileliğimi öğrenmeden önce sağ ve sol kasığımda batma ve ağrı olmuştu inşallah vardır sizinde🤗
Allah uzun ömürler versin bende hemen umutlanmak istemiyorum ama yoğun olarak sağ kasığımda batma ve sızı oluyor inşallah vardır allahım bekleyenlerin yüzünü güldürsün 🤲🥰

Merhaba reglime 3 gün var erken gebelik testi yapsam % kaç oranında doğru çıkar
Oranı ne söylesek yanlış olur. Çünkü belki sen geç yumurtlamışsındır. Geç döllenmedir teste hemen yansımayabilir😊 mesela adetin düzenli midir? Vs vs. Ben adetime altı gün kala yapmıştım çok çok silik bir çizgi görmüştüm tabi sadece ben görebiliyordum. Sonra her gün yapıp koyulaşmayı takip ettim. Çok merak ediyorsan yap bence🙏🏻
bak beş gün kala bile çok silik ama yine gördüm çok şükür 🙏🏻

Eklentiler

• 033B7D1E-6969-4AC5-BC6D-B11F1571D45F.webp
    033B7D1E-6969-4AC5-BC6D-B11F1571D45F.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 628
Oranı ne söylesek yanlış olur. Çünkü belki sen geç yumurtlamışsındır. Geç döllenmedir teste hemen yansımayabilir😊 mesela adetin düzenli midir? Vs vs. Ben adetime altı gün kala yapmıştım çok çok silik bir çizgi görmüştüm tabi sadece ben görebiliyordum. Sonra her gün yapıp koyulaşmayı takip ettim. Çok merak ediyorsan yap bence🙏🏻
Evet düzenli sayılır belki bir iki gün oynar aslında rahat bekliyordum merak ettim dünden beri

Aciiil bana bakabilir misin

Canım hamilelik belirtisi var mı hiç sende, bence bir kaç gün daha bekle acele etme derim

Canım hamilelik belirtisi var mı hiç sende, bence bir kaç gün daha bekle acele etme derim
Hamilelik belirtisi vardı evet. Şuan test yaptım görseli ekliyorum ben hafif silik bir çizgi görüyorum hayal görüyor olamam daha öncesinde yaptım göremedim çünkü, sorun şu hemen kan versem öğleden sonra öğrenebilir miyim sağlık ocağından ? Ve sen görebiliyor musun resimlerde hiç belli olmuyor canlı olarak ben silik de olsa görüyorum

Eklentiler

• 8F4E98AE-F251-4EA5-A03E-AFF91ECF93FF.webp
    8F4E98AE-F251-4EA5-A03E-AFF91ECF93FF.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 537
  • 64789A9D-80FD-4692-89D0-FA440B41F93A.webp
    64789A9D-80FD-4692-89D0-FA440B41F93A.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 533
Hamilelik belirtisi vardı evet. Şuan test yaptım görseli ekliyorum ben hafif silik bir çizgi görüyorum hayal görüyor olamam daha öncesinde yaptım göremedim çünkü, sorun şu hemen kan versem öğleden sonra öğrenebilir miyim sağlık ocağından ? Ve sen görebiliyor musun resimlerde hiç belli olmuyor canlı olarak ben silik de olsa görüyorum
Evet gördüm sanki . Kapağını açmadan önceki fotoğrafı yükler misin? Hemen mi çektin fotoğrafı

Evet canım fotoğrafta tam belli değil ama gördüm gibi, teste Kaç dakika sonra baktın peki?
Sağlık ocağında kan testi yapılıyor mu onu bilmiyorum benim yaşadığım yerde yok 🤷‍♀️

Hemen çektiysen eğer o kuruma çizgisi değildir. Ben sağlık ocağında kan testi yapmıştım sabah yapıyorlardı 🥰

Back