- 12 Nisan 2020
- 22
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi Bikucukani
-
Canım Belirtilerin var mı pekiMerhabalar
Bir arkadaşımız konu açmıştı erken gebelik testi yapmıştı adetine 5 gün kala negatif çıkmıştı bende de aynısı olmuştu..
Çok üzülmüştüm tek çizgiyi görünce , inşallah nasip olur Allahım olmayanlara versin önce diye dua ettim ve konuyu kendi içimde kapatmıştım. Ya da sürekli girip burada konuları okudumtaktım yani kafama ..
Şimdi ise adetim 7 gün gecikti. Hiç böyle olmamıştı Ya bir gün erken ya bir gün geç adet olurdum.
Yarın 8.gün acaba gebelik mi stres mi
Yarın test alacağım bakalım , benim gibi yaşayan var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
hayırlısı ile inşallaaahsoucunda inşallahhhh kocamn I I böyle çift çizgi çıkar
Acaba diyorum burada okuduklarımı mı yaşıyorum psikolojik olarak ama şöyle belirtiler varCanım Belirtilerin var mı peki
İnşaallah gebeliktendir canım inşallahAcaba diyorum burada okuduklarımı mı yaşıyorum psikolojik olarak ama şöyle belirtiler var
-aşırı göğüs hassasiyeti
-kasıklarımda ara ara batmalar oluyor ama uzun sürmüyor kesik kesik
-yaklaşık bir hafta önce saksı kaldırmıştım belimi ağrıtmıştım acayip ağrıyordu ama böyle iki gün var bir gün yok şeklinde ağrı var ( bence saksıdan ağrıyor )
Başka da yok belirtiler böyle
Merhabalar
Bir arkadaşımız konu açmıştı erken gebelik testi yapmıştı adetine 5 gün kala negatif çıkmıştı bende de aynısı olmuştu..
Çok üzülmüştüm tek çizgiyi görünce , inşallah nasip olur Allahım olmayanlara versin önce diye dua ettim ve konuyu kendi içimde kapatmıştım. Ya da sürekli girip burada konuları okudumtaktım yani kafama ..
Şimdi ise adetim 7 gün gecikti. Hiç böyle olmamıştı Ya bir gün erken ya bir gün geç adet olurdum.
Yarın test alacağım bakalım , benim gibi yaşayan var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
İnşaallah gebeliktendir canım inşallah
inşallah gebeliktendirSonucunu merakla bekliyorum.
Allah bütün isteyenlere nasip etsin.
Belirtiler uyuyor ama tecrübeli Kişiler daha iyi bilirSelam bende 1 yillik evliyim bugun baslayan aradan bi bulanti kasik agrisi bel agrisi meme ucu hassasiyeti sizce varmi biseler dua edin lutfen Rabbim herkese nasip etsin
Yaaaa Aminnnnnn çok teşekkür ederimGözünn aydınn sağlıkla al inşallah kucağına.
Amin insallahBelirtiler uyuyor ama tecrübeli Kişiler daha iyi bilir
İnşallah vardır ve bir an önce kendini belli eder bebeğiniz
test yaptinizmi merak ettimMerhabalar
ya sanki ikinci cizgi olacakmis ama kayma mi olmus ne olmus bence birtane daha test yapinSizce nasil bu test
Rabbim hayirlisini nasib etsin insallah sende o guzel haberi alirsin :)Sali gunu kan testi verecem du edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?