Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acaba emdr yontemi deneyip memnun olan varmi tecrubelerinizi paylasirmisiniz
Arkadaslar aranizda emdr tecrubesi olan varmi acaba.bir doktora gidiyorum ama sanirim daha kotu hissediyorum.paylasirsaniz sevinirim ilk seanslar dan sonra daha kotu hissettim
Öfke, suçluluk, herhangi bir sebepten yaşanan depresyon, acı, şok vb sonrası bulguları hareketli bir odak noktası belirleyip gözle takibi sonucu tedavi, hastaya göz hareketleri yaptırılıyor, hareketli odak noktasına bakarken hasta yaşadığı travma anına geri döndürülüyor, yaşadığı olaya önce duyarsızlaşması sağlanıyor sonra daha az etkilenir hale geliyor kısaca.
Ben EMDR Terapisi almıştım.. evet o sırada ve bir kaç gün o olayi yasıyorsun tekrar tekrar...iyi hissetmiyorsun tabi ama zamanla yaşadığın şeylere olan bakış açın ilk dönemlerde oldugu gibi ağır gelmiyor acı vermemeye başlıyor. şu an diyorum ki keşke daha onceden gitseymişim.
Emdr travmalar için çoook önemli ve çok etkili terapi yöntemidir. Terapiler sandığımız gibi ilk seanslarda çiçek böcek şeklinde bizi mutlu eden tedavi şekilleri değildir. Eğer ilk seanslarınızdan terapi odasından mutlu çıkıyorsanız terapistinizi değiştirebilirsiniz demişti bir hocamız. Emdr da bu şekilde ilk başlarda kendinizi kötü hissettirecektir. Bu doğru yolda olduğunuzu gösterir bunun için sevinebilirsiniz
Ben EMDR Terapisi almıştım.. evet o sırada ve bir kaç gün o olayi yasıyorsun tekrar tekrar...iyi hissetmiyorsun tabi ama zamanla yaşadığın şeylere olan bakış açın ilk dönemlerde oldugu gibi ağır gelmiyor acı vermemeye başlıyor. şu an diyorum ki keşke daha onceden gitseymişim.