düşüğe benziyor canım
seni çok iyi anlıyorum benim de bu ay gebelik şüphem var ve pazar günü bir ton temizlik yaptım. sabahın köründen gece yarısına kadar... baya sancım var , inşallah kötü bişey yokturTeşekkür ederim ROSE ROSE, düşükse kendime çok kızarım, kanamadan 2 gün önce misafirim geliyor diye bir ton ev işi yaptım ve çok yorumdum. Daha dikkatli davranabilirdim. Yarın hastaneye gidicem, bakalım sonuç ne olacak?
seni çok iyi anlıyorum benim de bu ay gebelik şüphem var ve pazar günü bir ton temizlik yaptım. sabahın köründen gece yarısına kadar... baya sancım var , inşallah kötü bişey yoktur
yok geçmedi dahaUmarım kötü bir şey olmaz. Adet günün geçti mi?
Bu işler hiç belli olmuyor. Benim adetim 20 gün gecikmişti.
Rakamlardan düsük yapmissiniz gibi görünüyor.
Benim 10 haftalik bebegimin kalbi durdu karnimda, onun icinde bu tarz bir sey söylemisti doktorum, kromozomlarinda sorun oldugunda vücut hamileligi durduruyor ne yazikki.. Allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin insallah.Doktor düşük dedi. Yumurta henüz rahme yerleşmeden düşmüş. Sebebini sordum, "bazen sağlıksız embriyoları vücut atar" dedi. Gebe kalmamda bir sorun yokmuş. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Benim 10 haftalik bebegimin kalbi durdu karnimda, onun icinde bu tarz bir sey söylemisti doktorum, kromozomlarinda sorun oldugunda vücut hamileligi durduruyor ne yazikki.. Allah isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin insallah.
Evet bende inanilmaz sk duymaya basladim, eskiden de böyle miydi yoksa yediklerimizden hormonlardan mi oluyor anlamiyorum.Bu aralar böyle şeyleri o kadar sık duyuyorum ki, sağlıklı çocukları olanlar özel olmaya başladı. Açıkçası çocuk sahibi olmayı hayatımın merkezine koymadım ama tabiki istiyordum. İçimden hep şöyle dedim; yaşamayı seçerse bana sıkı sıkı tutunur. Dolayısıyla yaşamımda hiçbir şeyi değiştirmedim. Şimdi biraz suçluyorum kendimi çünkü bu kadar stresin altında biz bile zor dayanıyoruz, daha az yorularak destek olabilirdim ona. Anlayacağın doktor sağlıksız diyor ama ben güçsüzdü diye düşünüyorum.
Evet bende inanilmaz sk duymaya basladim, eskiden de böyle miydi yoksa yediklerimizden hormonlardan mi oluyor anlamiyorum.
Dusuk uapmissiniz net rabbim bir daha yasatmasin
Evet teknoloji gelisiyor ama bir seylerin ters gittigi de ortada. Tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin. :)Tuhaf, bir yandan sorunlu bebek vakaları çoğalarken bir yandan da aileler en sağlıklı yumurta ve spermleri birleştirerek ve istedikleri cinsiyeti seçip çocuk sahibi olabiliyor. En iyi çocuklar için gebelik vitaminlerle destekleniyor. Çelişkiye bak. Çok uzattım, yorumların için teşekkürler İlkkar, sen de ben de umarım sağlıklı ve mutlu bebeklerimize kavuşuruz.
Merhaba benimde bi sorum olacak benim adetlerim hiç gününü şaşırmaz sadece 1 gün geç olabilirim .ama önce hiç olmadım,27 günde bir olurum.gecen ay adet olmadan evvel gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Testten 2 gün sonra dediğim gibi erken hastalandı. Ve sadece 3 gün sürdü ..acaba bende düşük falan y.apmis olabilir miyim.vicdan azabı duyuyorum doktora gitmediği için hemen