Bebek Beslenmesi acaba diş mi reflex mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

KBY

Yupukçuk böceğimmm
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
148
3
96
İstanbul
slm!oglum dolu dolu 6 aylık we yeni bişey öğrendi sürekli dilini çiğneme gibi garip bi hareket yapıyoo.aslında çiğneme hareketi diyim.acaba dişleri mi kaşınıyo diş mi çıkarıcak ta böyle yapıyo yoksa bu bir reflex mi yani reflex mi geliştiriyoo.anlayamadım.deneyimli arkadaşlar yardım pleaseee....:a015:

merhaba benim oğlumda 2 hafta önce diş çıkarttı çıkartmadan önce yapıyodu ama onun işareti mi bilemiyorum çünkü daha çok ellerini yumruk gibi yapıp kaşıyodu hatta hala kaşıyo 2. de çıktı hala elleri yumruk şeklinde ağzında salyası çok akıyosa ve herşeyi ısırmaya çalışıyosa çıkarıyo olabilir

benim bebisde 7 aylik ayni hareketi yapiyor,sanki dilini cigniyor gibi,birde biboronu verdigimde icmek yerine emzik kismini cignemeye calisiyor issiriyor.

benim oğluşda 3. ayıı doldurucak 1 hafta sonra yaklaşık 1 aydır yapıyo aynı hareketi diş çıkartmıcak heralde :))
reflekstir refleksss :))

bu hareket için ben çok korktum kansızlıktan yada kurt varsa yapıyodur dediler alakası yok 4 aydan sonra başladı 6,5 aylık yaklaşık 3 hafta oluyo dişi çıktı ve hareket azaldı

benım bebeğımdede aynıları var çıldırıopr yaa kasırken off huzursuz hemde 6 aylık cıkarmı acabakı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…