Acaba dış gebelik mi?

Teşekkür ederim inşallah sonu güzel olur :)

Arkadaşlar benimde ilk tüp bebek denemem ben dayanamadım 9.gün kan tahlili verdim 85.76 çıktı dün tüp bebek yaptığım merkezde yani 13.gün kan tahlili verdim 1090 çıktı doktorum çok iyi 2 hafta sonra kontrole gel dedi ..buraya kadar herşey iyi ama bugün biri değerin çok artmış dış gebelik olabilirmi deyince korktum kızlar bilgisi olan sizce değerlerim anormalmi Cuma randevu aldım başka bir dr a, ozaman keseyi görürmü? Yardımcı olurmusunuz bilgisi olan beni aydınlatabilirmi

hiç alakası yok değeriniz 3000 lerde olsa ve hala kese görünmemiş olsa olabilir bu insanları anlamıyorum hamile insanlar zaten tedirgin oluyor bir de bu tarz konuşup anne adaylarını iyice strese sokuyorlar siz kimsenin dediğine bakmayın tadını çıkarın gebeliğinizin cuma günü keseyi görürsünüz bu değerle sağlıklı bir hamilelik diliyorum

üstelik tüp bebekmiş belki ikizdir bebeğiniz tüp bebekte tek embriyo konulsa bile kendi içinde ikiye bölünüp ikiz olma olasılığı mümkün olabiliyor

Tşk ederim içimi rahatlattınız Zaten tedaviyle zor bir süreçten geçtim en ufak birşeyde acaba mı diyorum

Canım benim allah hayırlı uğurlu etsin hiç korkma artması çok iyi eger iki embiryo teansferi olduysan belkide ikizdir hızlı artış onun işareti olabilir ahh ben neler yaşadım ama stres yapma inşallah hayırlısı olur hakkında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…