Acaba dış gebelik mi?

birx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
530
707
53
Merhaba hanımlar bilenler lütfen bana yardımcı olun .bu benim 4. Tüp bebek denemem ilki hiç tutmadı 2. 2aylıkken kalp atışı olmadığı için alındı 3. Olan kimyasal gebelik oldu. bu mayis 23te 5. Gün embiryosu transferi oldum başta herşey normaldi 4.gün pembemsi akıntı geldi sonraki gün daha pembe 3 damla geldi diğer gün kahverengiye döndü bir sonraki gün k.rengi devam etti doktor iyi veya kötü bişey diyemem testten önce dedi test günü
9.gün 266
11.gün 595
15.gün 3380 çıktı ama bu kahverengi akıntılarım hiç bitmedi bazen köyü bazende açık olarak devam etti dün hiç yokken bugün çok açık şekilde devam ediyor.. bu arada iki tüpümde yok dış gebelik sadece tüpte olmuyor biliyorum neden böyle oldu hiç anlamış degilim bana bi yol gösterin kese için 1 hafta daha beklemem gerekmiş ama aklım allak bullak oldu.binlerce konu okudum artık aklım almıyor..

Canim ilk hayirul olsun. O akinti hem hematoma olabilir hem baska bir sey. En iyisi doktora git. Sana ilac versin veya iğne. Hic beklemeden git. Cok hareket etme, uzan, ani hareketler yap. Lutfen doktordan sonra yaz sana ne dedi. Cunku Bhcg hamilelik normal gidiyor hic sikinti yok. o akinti hem hematom hep rahimde baska bir sey olabilir. Kendin kafana gore bir sey yap cunku en iyisi doktor soyler.

Cevap içiin teşekkürler bu arada ben protestan iğne kullanıyorum 100 mg ama ona rağmen böyle oldu doktorum bayram iznine ayrılmış acaba normal kadın doğumcu bunu anlar mı ki?

Canım öncelikle hayırlı olsun rabbim tez zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin. Gebelik dönemlerinde kanama olması normal kabul ediliyor tabi aşırı miktarda değilse. Ama değerlerine göre gayet iyi gidiyor. Çok fazla internetten araştırma yapıp kafanı bulandırma derim. Çok tedirgin oluyorsan Pazartesi günü bi doktora git ama kanaman arttıysa da acile başvur hemen. İnşallah bi problem yoktur. Dualarım seninle

Allah razı olsun çok teşekkür ederim ama bu k.rengi akıntı hiç kanama yada pembeye dönmüyor hep aynı renkler

Cevap içiin teşekkürler bu arada ben protestan iğne kullanıyorum 100 mg ama ona rağmen böyle oldu doktorum bayram iznine ayrılmış acaba normal kadın doğumcu bunu anlar mı ki?
Baska doktora gidebilirsin. Yine bu aksam yarin bol uzan cok hareket etme ani hareket yapma ve pazartesi kendin doktora git. AMA eger kanama artiysa ve Allah kursun bir sanci da gelse hemen acile git canim. Dualarim seninle korkma ve stres etme kendine

Allah razı olsun çok sağolun pazartesi mutlaka gidicem ama ağrı şancı bişeyde yok sadece protestan iğnenin ağrıları var

Allah razı olsun çok sağolun pazartesi mutlaka gidicem ama ağrı şancı bişeyde yok sadece protestan iğnenin ağrıları var
Eger progesteron iğne aliyorsun o cok faydali olacak sana. Sen uzan dinle kipirdama gercekten o kanama durdurmak icin cok hareket etmiyeceksin. VE oazartesi doktora git. Hic korkma canim.

Öncelikle hayırlı olsun canım hcg artışın gayet güzel. İğneyi tek seferde 2 doz vurun günde bir kere vurunuyorsan eğer. İğneler bittiğindede kapsul e başla sabah akşam iç. Ben öyle kullandım faydasını gördüm bolca dinlen kalkmamaya çalış

Protestan 100 mg tek seferde oluyorum bide estrofem kullanıyorum sabah 2 akşam 2 benim kafamdaki en büyük soru acaba dış gebelik olsa degerler böyle yükselir mi?

Gebelikte forum sayfalarında o kadar dolaşıyoruzki illaki yazılanlardan etkileniyoruz. Bende gebelik başında forumlarda dolaşa dolaşa sol kasık ağrım var kesin dış gebelik demiştim kendi kendime ki senin gibi hcg değerim gayet düzgün artıyordu. Demem o ki arkadaşların dediği gibi stres yapma bolca dinlen. Allah gönlüne göre versin, kucağını boş bırakmasın inşallah

Teşekkür ederim canım benim aslında çok dogru söylüyosun ama insan takılıyo işte aklımdan çıkmıyor yanlış oldugunu biliyorum ama nafile allah sanada hayırlı dogum nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli :)

İnşallah canım sağol

Protestan 100 mg tek seferde oluyorum bide estrofem kullanıyorum sabah 2 akşam 2 benim kafamdaki en büyük soru acaba dış gebelik olsa degerler böyle yükselir mi?
Hayir degil canim kafana rahatla oyle devamedersen olacak herseyi stresten. Korkma rahatla lutfen

Düzensiz yükselir canım. 2 katına çıkmaz. Senin artış gayet güzel korkma

Haberler alabilirmiyiz? Doktora gittin mi canim? insaAllah hayirlisiyla iyi haberler vereceksin bize

dış gebelikte düzensiz artış olur canım senin artışların gayet güzel maşallah iyi şeyler düşün tüp bebek ile oluşan gebeliklerde kanamalara sık rastlanıyor maalesef ama sıkıntı olmuyor genelde sende güzel haberlerle geleceksin inşallah

Haberler alabilirmiyiz? Doktora gittin mi canim? insaAllah hayirlisiyla iyi haberler vereceksin bize

Bugün gittim doktorum çok degişik bi tip iyi bişey söyleyince melaike ama böyle herhangi bir problemle gidince suç atmaya çalışıyor çok soğudum bişey diyemem ya düşük yapıcaksın yada böyle devam ediceksin dedi sert bi şekilde çok sinir oldum başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum artık

Kanamaya dönmüyor hep kahverengi kalıyor açık kahverengi olarak geliyor dün yoktu mesela bugünde pek yok gibi. Düşük yapsam herzaman olur durduramazdık diye düşümüyorum açıkçası doktorada sinir oldum zatn

Iyi ozaman kahverenge kalsin pembe kirmizi gelmesin. O hematom olabilir ve eski kan cikiyor taze degil o onemli. Canini sikma tahatla 1-2 hfta gecsin zaten progesteron aliyorsun. Onu kanama zamanda zaten veriyorlar daha yapacak bir sey yok. Sen yat dinle uzan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…