Acaba buralarda falıma bakabilecek bir gönüllü var mıdır?

yarın bir telefon gelecek bu telefon seni mutlu edecekmiş iki kişinin arasınd akalmışsın ve insanların hayatına müdahale etmek vazgeçecekmişsin istemeden konunun içinde oluomuşsun ve sıkıntıya düşen sen oluomuşsun karın bölgende bi sıkıntı varmış bu aralar doktora görünmende fayda varmış 5 günede kadarda bi cenaze haberi gelcekmiş çok yakının değilmiş sadece üzülecekmişsin kırmızı arabası olan birisi senin için tehdit unsurymuş dikkat edecekmişsin ebru kim dio kardeşim bu ebru ii biri değilmiş yakınlarından biri tanuştırmış seni bu ebruyla senin sol bacakta ayağında sıkıntınmı var dio bu skıntı ilerlemeden bunun içinde doktora gitmen gerekiomuş ileirye dönük 3 ay içeriisnde hayatın rayına oturuomuş ama sen kaderini kendi elelirnle değiştirosun o yüzden kaderini bırak neys eonu yaşasın dio ay yoruldum ben aracılık etmek istemiorum bu arada yanlış anlama benide

Teşekkür ederim sana ve kardeşine. İnsanların hayatına müdahele etmiyorum, insanlar benim hayatıma müdahele ediyor. Karnımda benim bildiğim şu an için bir sıkıtı yok. Sol bbacağımda değil de sağ dizimde hafif bir sıkıntım var o kadar. Kırmızı arabalı tanıdığım kimse yok. Ebru adında kimseyi tanımıyorum. Yine de sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…